maanantai 28. tammikuuta 2008

Piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa Hakua Antolassa 26.1.2008

Pitkästä aikaa päästiin treenaamaan hakua.

Otettiin kolme äijää haamuina johonkin 30-40 metriin.

Ensimmäinen äijä oli jotenkin erittäin vaikea eikä löytynyt heti. Otettiin tähän väliin toisella puolella oleva äijä mikä löytyi heti ensimmäisellä yrityksellä. Se edellinenkin äijä löytyi kun vähän aikaa jahdattiin. Kolmas äijä löytyi myös heti ensimmäisellä kerralla.

Ensimmäinen tosiaan oli vaikea ja keskilinjalle näytti että Veeti kiersi monta kertaa sen piilon mutta ei vain hokannut mistä haju tulee. Veetillähän on sitä vikaa että se etsii silmillä todella vahvasti eikä ilmeisesti vielä osaa seurata hajua. Todella hyvin Veetillä kuitenkin riitti motiivia hakea eikä hevillä jättänyt hakua kesken. Toisella äijällä Veeti haki edelleen silmillä, mutta pääsi niin lähelle piiloa että haju tuli niin voimakkaana että Veeti ei voinut enää mennä ohi. Se edellinen äijä oli edelleen vaikea ja lähetin Veetin muistaakseni kaksi kertaa kunnes äijä löytyi. Kolmas äijä oli vähän samanlainen kuin toinen äijä eli ensin silmillä ja sitten erittäin voimakas haju.

Olin todella tyytyväinen Veetin motivaatioon. Yllätyin että Veeti etsi niin innokkaasti ja sitkeästi ja vaikka heti ei tullut löytöä se lähti seuraavalle ihan yhtä innokkaasti. Tämän treenin jälkeen oli jälleen hyvä mieli.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pitkästä aikaa eksyin teidän sivuille, voi että miten hienolta Veeti näyttää tossa kuvassa!Ihan samanlainen ilme kun Wallulla. Mekin päästään agia aloittelemaan, sunnuntaina ekat treenit :)

Mette Vainio kirjoitti...

Terveppä vaan! Joo Veetistä tosiaan on tullut komea poika! Aikaste suloinen tuo Wallukin näyttää olevan mitä olen muutamia kuvia nähnyt ja se väri! Tosin olen ihastellut muutenkin Veetin sisaruksia kun ne on kaikki niin ihanan värisiä!

Tsemppiä niihin agi treenehin ja kirjotellaan taas!
Meinattiin muuten tulla kylään tuossa yks viikonloppu, mutta ei sittä päästykkään... =(