lauantai 19. tammikuuta 2008

17.1.2008 Agi Tsaukkilassa

Tsau halli.

Otin ylösmeno kontaktia sekä puomilla että A:lla, rengasta ja ihan pujottelu keppejä. Sitten otimme kolmen esteen suoraa pari kertaa eri variaatioilla ja kujia.

Kontaktit meni hienosti ja alkaa tuntua, että Veeti hakee niitä jo jonkun verran itse. Ainakin kovin hän kävi vielä harjoituksen jälkeen painamassa etu tassulla A:n kontaktia, vaikkakin me ollaan harjoiteltu sitä maahan menoa siinä kontaktilla.
Rengas otettiin kanssa ja se meni alkuun todella hyvin, mutta yhtäkkiä Veeti ei enää suostunut hyppäämään. Se ei törmännyt siihen eikä se muutenkaan mielestäni koskenut siihen millään lailla, mutta yhtäkkiä tuli stoppi. Sain kuitenkin Veetin vielä kerran hyppäämään onnistuneesti ja palkkasin ja kehuin ruhtinaallisesti ja jätettiin se este siihen.
Keppejä otin kerran molemmilta puolilta ja ne ehkä vähän tökki vaikka vauhtia tuntui pojalla olevan. Tein ne peruuttamalla ja kädellä vetämällä.
Suora oli hyvä ja kaksi ensimmäistä kertaa otin niin, että juoksin kerran molemmilla puolilla koiran mukana ja kaksi viimeistä otin niin, että en juossutkaan mukana vaan jäin taakse ja Veeti joutui etenemään yksin. Eipä tuntunut pojalla tulevan mammaa ikävä kun nanna purkki oli suoran päässä.
Kujat otin taas muutamaan otteseen eri puolilta ja viimeisillä kerroilla kasvatin vähän lähetys matkaa. Eipä tässäkään ongelmia ollut.

Kummasti nuo aina vaan onnistuu nuo harjoitukset. Ainut takapakki oli se rengas ja katsotaan nyt sitten ensi kerralla, että kummeksuuko Veeti sitä rengasta vielä. Syytä en tosin tiedä miksi Veeti yhtäkkiä pisti jarrut kiinni. Olisiko se sittenkin jotenkin vähän lyönyt jonkun polven tai vastaavan siihen ja sen takia ei halunnut sitä enää hypätä. Mene ja tiedä. Pääasia että saatiin onnistunut suoritus viimeiseksi.

Ei kommentteja: