maanantai 21. tammikuuta 2008

VK2 ja VK3 teeman tulokset

Sain tuolaisen influenssan poikasen heti maanantaina ja jo tiistai illalla ja keskiviikkona olin ihan kuoleman kielissä. Mutta nyt alkaa taas elämä voittamaan! Ja nyt siihen maahan menoon.

Suunnitelma oli:

VK 2 teemana oli maahan meno käskystä, mutta huomasin että Veeti tarjoaa minulle jatkuvasta istumisen kautta maahan menoa ja näin ollen puolet VK2 on ollut maahan meno tekniikan harjoittelua ja VK3 tulee olemaan myös.

Ja tulokset:
Tein Veetin kanssa tuota maahan menoa nannan kanssa vetämällä ja vipujalka harjoituksena eli vipujaloilla maahan ja seisomaan. Tein näitä harjoituksia kerran tai kaksi päivässä ja kaksi päivää jäi väliin kun en voinut tehdä harjoituksia.

Kokeilin miten Veetille on mennyt päähän se maahan menon oikea tekniikka. Ensin otin lyhyen nannalla veto maahan -harjoituksen, sen jälkeen oli pieni tauko ja sitten näytin vielä kerran mitä piti tehdä ja jäin odottamaan oma aloitteista toimintaa. Jälleen Veeti meni ensin istumaan ja sitten maahan. Hyvä etten alkanut itkeä. Näytin Veetille jälleen miten se oikeasti kuuluisi tehdä ja jäin taas odottamaan. Tämäkään ei vielä auttanut. Seuraavaksi tein niin että istuin lattialle risti-istunnassa ja pidin kädet (missä oli nannoja) edessä lähellä lattiaa. Näin sain Veetin tarjoamaan oikeaoppista maahan menoa. Jokaisen suorituksen jälkeen hivutin pikkuhiljaa käsiä taemmas ja kauemmas lattiasta. Loppujen lopuksi oltiin siinä tilanteessa, että minulla oli kädet selän takana ja Veeti osasi silti tarjota minulle oikeaoppista maahan menoa. Tähän olin tyytyväinen.

Nopeus on ehkä hiukan vielä hukassa mutta ero vanhan ja uuden maahan menon nopeudessa on huomattava.

Ei kommentteja: