tiistai 1. tammikuuta 2008

huh huh

Joulu ja uusi vuosi kerkes oikeestaan jo menemään ja minä en kerenny laittamaan tänne edes joulun ja uuden vuoden toivotuksia! No uutta vuotta voi vissiin vielä toivottaa koska tänään on kuitenkin uuden vuoden ensimmäinen päivä joten OIKEIN MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA 2008 KAIKILLE JA ERITYISESTI KOIRA IHMISILLE =) !

Viimeisimmät treenitkin on jääny raportoimatta ja kerrottakoon niistä hyvin lyhyesti että Tassujen reeneissä rikoimme kolmen esteen suoran rajan ja menimme jo viisi estettä + siinä oli kaksi estettä pituus kalikoita eli yhtäkkiä Veeti tajusi kesken reenin että hei näitä pituus palikoitahan voi hyppiä ja sen jälkeen niissä ei ollut mitään ongelmaa!
Tsaun reeneissä teimme sitten ensimmäisen kerran mutkan. Minä olin menossa sitä suoraa koko ajan mutta sitten meidän Jari-"koutsimme" (rinki se IHAN oikeesti on) päätti että nyt unohdat sen suoran ja nami purkin ja meette tän radan pätkän, missä oli hyppy-muuri-hyppy suorana ja sit 90 asteen käännös vasemmalle ja hyppy ja jälleen 90 asteen käännös vasemmalle ja putki. No en ollut yhtään varma että onnistutaanko siinä mutta sanoin että voidaan me kokeilla. Ja kas! Sehän meni hienosti! Vähän Veeti ihmetteli suoran päässä että missäs se purkki on mutta kun kutsuin sitä, näytin ja sanoin että hyppy niin se jatko hienosti ja jatkoi vielä sinne putkeen ja vielä ilman että mä oli putken suussa näyttämässä että tänne vaan näytin kauempaa ja huusin putki! Hiukan mä olin yllättynyt! Jaana oli sitten putken päässä nanna rasian kanssa joten sekin saatiin sitten sinne loppuun vielä. Menin sen saman pätkän toisenkin kerran mut sit en enää uskaltanu. Olin kyllä tosi yllättynyt tästä hienosta edistyksestä. Nyt vielä kun osais ottaa rauhallisesti ilman että rupee hätiköimään.

Nyt kun tuo vuosi on sitten vaihtunut niin olisi varmaan aika suunnitella tätä tulevaa vuotta. Koira puolella Veetillä on seuraavat tavoitteet: agilityssä olisi kiva päästä epävirallisiin kokeilemaan. Mitään vuoden aikaa en sano mutta kiva olisi tän vuoden puolellä päästä niihin epiksiin. Meillähän on tolla Tsaun porukalla tavoite että kaikki kisais vuoden 2009 tammikuussa Ahvenanmaalla, mutta sitä kattellaan sitten kun sen aika on. Tokossa olis kiva päästä joko johonkin epiksiin tai sitten alo luokkaa kisaamaan mutta tämäkin on hyvin varovainen tavoite ja harkitsin kauan että pistänkö sen tavoitteeksi eli tämä on tälläinen noin tavoite... =) Haussa tavoitteena on vain säännöllinen harjoittelu. Jälki myöskin on sellainen laji johon toistaikseksi kaipaan vain säännöllistä harjoittelua. Sen verran kerkesin tossa mietiskelee että ehkä niitä keppien ilmasuja vois harkita harjottelevansa nyt talvella sisällä, mutta tästä täytyy keskustellä näittä tuttujen jälki gurujen kanssa =) . Tottis tulee varmastikkin samalla kun tuo tokokin.

Mulla oli myös sellainen uusi ajatus että voitais Veetin kanssa alkaa toimimaan kaverikoirana. Ajattelin sitä tuossa kun minun isoäitini on jo 91v. ja hän aina ihastelee meidän nuorempien koiria (okei hiukan myös pelkää kun ne ovat niin nopeita liikkeissään, mutta selvästi nauttii eliäimistä), että olis kiva jakaa sitä myös muille kuin vaan isoäidilleni. Otin tuossa jo yhteyttä yhteen yhdyshenkilöön ja kirjoitin hänelle että muut harrastukset menee edellä mutta että välillä me voitas tulla mukaan. Katsotaan sitä nyt sitten miten tämän asia käy. Veeti sopis kyllä mainiosti tähän ku se niin tykkää ihmisistä ja rakastaa rapsutteluja!

Tuosta tokosta vielä sen verran että alan nyt taas harkitsemaan sen aloittamista kun tuo agility on lähtenyt niin mukavasti käyntiin.

Oman elämän suunnittelusta en tiedä muuta kuin että opinnäytetyö pitäis saada valmiiks kevääks. Nyt kaikki pitää peukkuja ja varpaita pystyssä että niin myös käy, eikö? Tämän jälkeen pidän pienen kesäloman ja lähdemme Espanjaan 10 päiväksi tapaamaan Danin sukulaisia ja sen jälkeen olisi varmaan aika alkaa ihan tosissaan hakea töitä. Muusta en tiedä!

Eiköhän näillä suunnitelmilla ainakin jonnekkin pötkitä =)!

Ei kommentteja: