tiistai 5. helmikuuta 2008

Viikon ainoat harjoittelut eli VK5 Teema ja tulokset

Suunnitelma oli:

Tarkoituksena olisi saada Veeti tarjoamaan edelleen sitä maahan menoa vaikka seison tai olen jotenkin muuten. Eli edelleen sitä samaa. Jatketaan vain siitä mihin jäätiin viime viikolla.

Treeni meni:

Veeti on selvästi jo oppinut että vaikka tekisin mitä niin aina mennään maahan oikeaoppisesti. Huomasin kyllä että välillä Veeti yritti tarjota ensin takamusta ja mietinkin että voiko se johtua siitä että sillä kertaa ollaan tehty liikaa vai onko se vaan jokin muisti katkos. Yleensä en ole tämän jälkeen ottanut kuin yhden onnistuneen suorituksen ja lopettanut siihen. Meillä on kyllä ollut nämä harjoitus tuokiot sellaisia että minulla on kädessä n. 5-10 makupalaa ja näitä sarjoja ollaan otettu sellainen 3-4 kertaa, joten ei pitäisi olla kauhean pitkiä tuokioita kun tehdään. Olen myös vaihdellut Veetin kanssa sitä harjoitus muotoa saman treenin aikana eli välillä vaan vien sen nannan kanssa maahan, välillä tehdään niitä vipujalkoja nannan kanssa ja välillä odotan että Veeti tarjoaa itse.

Viime viikolla otimme muistaakseni 5 päivänä harjoitus sarjoja 1-2 kertaa. Jo heti ensimmäisellä kerralla Veeti tarjosi maahan menoa oikeaoppisesti kun minä seisoin. Ihan vahingossa tosin, mutta annoin hurjat kehut ja paljon nannaa siitä ja näin Veeti alkoi tarjota sitä koko ajan. Loppu viikko sitten vaan vahvistettiin tätä käyttäytymistä.

Ei kommentteja: