maanantai 28. tammikuuta 2008

Agirähinää TassuAreenalla 22.1.2008

Harjoituksena otettiin neliötä, keppejä pujotellen, ylösmeno kontaktia, suoraa missä oli viisi estettä ja viimeisen esteen jälkeen piti vaihtaa suuntaan ja kolmen esteen suora jossa oli päässä putki mutkalla.

Neliö meni ihan ok. Muutama ohitse meno tuli mutta ne oli niin pieniä.
Keppien pujottelu meni hyvin ja Veetillä alkaa olla aikamoinen kiire niitten keppien kanssa. Hyvä että itse pysyy perässä.
Viiden esteen suora meni jotenkin näin: hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy kierto putki-hyppy-hyppy-hyppy. Tämä meni myös erittäin hyvin molemmilta puolilta. Enää ei myöskään tarvitse olla näyttämässä putken suulla vaan kauempaakin riittää.
Viimeinen harjoitus meni taas näin: hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy. Se meni myös hyvin, sitä kokeiltiin milloin miltäkin puolelta eli vaihdoin ja en vaihtanut puolta kun Veeti oli putkessa ja sama lähdössä.

Veeti kuunteli hyvin ja nostamalla vauhtia noilla suorilla sain Veetin menemään paremmin esteitä eikä niinkään seuraamaan minua.

Erittäin huonosti meni se että Veeti pääsi ottamaan yhteen treenikaveri Montyn kanssa, joten Veetin ego kasvoi varmaan huiman hyppäyksen.

Tosiaan huomattiin Peten kanssa, että mitä kovempaa minä juoksen niillä suorilla, sitä paremmin Veeti menee esteitä. Eli ilmeisesti Veeti on todella tarkka siitä minun liikkeestä ja ottaa sen imun minun liikkeestä. Vielä kun osaisi itse käyttää sitä hyväkseen.

Onneksi tuo tappelu ei vaivannut Veetiä loppu harjoituksissa. En tiedä mahtoiko Veeti saada lisä potkua siihen tappeluun siitä kun pidin Veetin hallissa kun Jesse tuli harjoittelemaan ja siinä vaihdettiin hau suuntaan jos toiseenkin.

Väitän kyllä edelleen että Veeti ei hyökkäille omaksi huvikseen muitten urosten kimppuun vaan kyllä se saa sen signaalin siltä toiselta urokselta. Se miksi olen tätä mieltä on se, että se tulee todella hyvin toimeen monen tuntemattomankin uroksen kanssa kunhan ne ei ensi töikseen katso väärin tai näytä hammasta... Vaikka toisin minulle väitettiin... Veeti kyllä selvästi ihan tarkoituksella meni kiusaamaan Montya kun tiesi että kun menee tarpeeksi lähelle niin se hyökyillee päin. Ja siinä hyvä syy puolustaa itteensä. Mutta jos näitä alkaa enemmänkin tapahtua, täytyy alkaa ottamaan kovempaa otetta ja muutenkin yrittää suodattaa sitä pois.

Ei kommentteja: