perjantai 11. tammikuuta 2008

TSAU agi 3.1.2008

TSAU halli

Jälleen kerran minulla ei ollut mitään suunnitelmaa, kun tuntuu että aika menee niin nopeasti, ettei meinaa ehtiä tekemään mitään. Jos espanjan opettajani lukisi tätä, niin hän varmaan olisi samaa mieltä… On nääs nuo espanjan tehtävät vieläkin vähän kesken :-o …

Treeni meni kutakuinkin näin: ensin ihan kolmen hypyn suora, jota mentiin muutamaa otteeseen, rengas este suorituksena ja sitten kamala este hässäkkä, jossa oli 5 estettä, mutta mistä me suoritimme vain 4. Esteet olivat näin: hyppy-hyppy suorassa, hyppy 90 astetta vasemmalle, hyppy 90 astetta vasemmalle ja hyppy 180 astetta oikealle. Toiseen käännökseen piti tehdä valssi.

No kolmen suorassahan ei ollut mitään ongelmaa.

Rengas oli ensin vähän pelottava mutta sekin mentiin ja lopulta se ei ollut enää yhtään pelottava. Minä kun olen edelleen aika amatööri koira hommissa, niin en aina oikein tiedä että mikä olisi parhaaksi koiralle. Veeti on vielä kaiken lisäksi ensimmäinen koira mikä minulla on ollut pennusta saakka ja jonka kanssa olen tähdännyt harrastuksiin pennusta saakka joten se mikä olisi parasta sille, ei aina ole päivänselvää. Tämän takia joudun sitten kuuntelemaan eri puolilta neuvoja ja kuten kaikki tietävät lähestulkoon jokaisella on eri kuva kaikesta. Näin tässä rengas hommassakin sitten oli ja me menimme maksi renkaan, koska treeni kaverit olivat sitä mieltä että se kannattaa saman tein aloittaa sillä korkeimmalla.

Sama juttu oli tuossa este hässäkässä, että olin vähän niska karvat pystyssä, että kuinkahan tässä mahtaisi käydä. Mutta ne neljä ensimmäistä estettä me selvitettiin valssin kera ja usein palkkaamalla. Eli ensin yksi osa ja palkka, sitten toinen osa ja palkka. Tämä kuitenkin oli sen verran haastava harjoitus että päätin treenit leikkimiseen ja sitten lähettiin kävelemään.

Vaikea treeni oli tuon viimeisen harjoituksen takia, mutta treenit kuitenkin onnistui paremmin kuin uskalsin kuvitella!

Tällä kertaa en saanut ihan sellaista drivea päälle mitä edellisessä treenissä, mutta Veetillä tuntui oleva hauskaa ainakin siellä radan reunalla. Nimittäin, kun lähdin vessassa käymään ja jätin Veetin Tuijalle hoivaan, niin ei mennyt kun hetki, kun Veeti alkoi elämöidä siellä radan reunalla, kun joku nopeampi koira meni hänen esteitään. Tuija vaan huuteli, että täällä on tuollainen hurja pieni aussie poika, ja minä takaisin, että täytyyhän sitä nyt vähän huutaa, kun joku muu pitää hauskaa hänen esteillään.

Ei kommentteja: