lauantai 5. toukokuuta 2007

Poika pääsi kotiin!

Eilen illalla meille siis saapui poika nimeltään Pyrzillac's Waitforme eli "Veeti". Veeti ei juurikaan kauheesti ikävöiny tai ei ainakaan näyttänyt sitä ja ensimmäinen yö meni vallan mainiosti. Pissaa ja kakkaa on ollu vähän joka puolella mutta nyt ei oo vähän aikaan tullu muualle kuin paperille ja ulos. Kaiken näköistä uutta ollaan kokeiltu kuten Wilma kiusaamista, mun aamutakin vyötä, pöydän ja sohvan kulmaa ja uusia leluja tietenkin.
Wilma on ottanut Veetin suht hyvin vastaan. Wilma ei vaan oikeen tiiä, että mitä sen pitäis tehä ku Veeti yrittää saada sitä leikkimään. Muutama murina aina kuuluu ja pientä komentamista, mutta siis sehän on ihan tervettä! Ei uusi pentu kuitenkaan ihan silmille saa hyppiä.
Veeti kuvittelee olevansa jo niin iso poika että pissalla kun käydään täytyy aina kuopia oikein olan takaa ja välillä se yrittää nylpyttää Wilmaa... Pientä dominanssin poikasta ja itsenäisyyttä tuntuu pojalla olevan, joten oon nyt alusta saakka alkanu vahvistamaan kaikkea kontaktia mitä Veeti muhun ottaa varsinkin ulkona. Myös kaikki pureminen on kieletty ja yritetty tarjoo jotain paljon kivempaa tekemistä. Ehkä mun kuitenkin pitäis vielä vähän tiukemmin kieltää jottei se myöhemmin kokeilis enää samaa. Rohkea tuo on ja on ollu tosi reipas, mutta muutamat asiat vielä pelottaa kuten Wilman haukkuminen ja ovi aukossa roikkuva tollanen hyönteis verho vai mikä tuo nyt sit on. Kyllä hän sen verhon läpi menee, ei siinä mitään, mutta siin täytyy aina odottaa se hetki että ne lakkaa heilumasta ja että löytyy sellanen sopiva rako. Vielä en oo Veetin kanssa tehny sen kummempia kuin käyny ulkona ja leikkiny. Hiukan ollaan tutustuttu naapureihin kun ollaan ulkona käyty, mutta ei mitään sen kummempaa. Nyt jo Veeti alkaa olee kotiutunu tänne meille, nyttenkin se nukkuu autuaan tyytyväisenä olkkarin pöydän alla melkein kaikki ketarat taivasta kohden ja välillä mennään niin kovin että meinaa koko koira lähtee suorastaan lentoon =).

No siinä oli varmaan kaikki tältä erää. Laitan kohta kuvia tänne.


Nyt löytyy Veetistä uusia kuvia ja Wilman ja Velmun kansiossa on myös uusia kuvia. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan Veetin kansioon.4 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

Paljon onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Suloinen Poju!!
Terveisin Anne, Pepe iskän toinen omistaja:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pikkusen pojan sait, onnea perheenlisäyksestä ;oD

Mette Vainio kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin teillä näyttää alkaneen tuo yhteinen taival :-) Mulla on oikeestaan aika ikävä pojua, mutta lohuttaa kummasti kun tietää että hyvässä kodissa on! :-)