torstai 10. toukokuuta 2007

Autoilua ja valjaiden ostoa!

Eilen oltiin siis Lohjalla isäni korjaamolla. Sinne päin kun mentiin Veeti piti aika moista meteliä, mutta takas tullessa ei juurikaan vinkunaa kuulunut, johtuneen varmaan siitä että poika oli niin väsynyt että nukkui autuaan tyytyväisenä takaluukussa. Korjaamolla tutustuttiin kaikennäköiseen uuteen, eikä korjaamon hälinä tuntunut paljon häiritsevän, koska uni tuli useampaan kertaan päivän aikana. Iltapäivällä kun lähdettiin takaisin kotio päin poikettiin mun siskon luona moikkaamassa Sissiä. Ensin Sissi vähän arasteli, mutta kun sai luottamusta lähteä leikkimään, tuntui se leikki äityvän välillä turhan rajuksi. Välillä otimme molemmat syliin jäähylle. Toisaalta kumpikaan ei murissu eikä rähissy eikä myöskään vikissyt, joten tiedä sitten häntä oliko se niin rajua vai ei... Kun lähdimme siskoltani Veeti vikisi pienen aikaa mutta lopetti melkein yhtä nopeesti kun alottikin.

Tänään sitten lähdettiin ostamaan Salosta valjaita. Meno matkalla taas vikistiin, mutta tulo matkalla oli taas jo hiljasempaa kunnes päästiin koti tielle. Eläin kaupassa Veeti oli suurimman osan ajasta sylissä mutta pääsi välillä vähän käppäilemäänkin ja hauskaa tuntui olevan. Valjaissa on varmaan hiukan helpompaa opetella kävelemään remmissä kun ei pääse vetämään itseään läpi pannasta. Mä en halua että Veeti oppii sen ensimmäiseksi...

Veeti on päässyt myös makujen maailmaan. Olen alkanut sekoittamaan Veetin ruokaan jauhelihan, piimän ja raksujen lisäksi hiukan Wilman lihoja. Muutama päivä sitten ruuassa oli vähän lampaan rasvaa ja nyt siinä on hiukan lampaan maksaa mukana. En ole laittanut niitä sen enempään kuin vaan makua antamaan, jotta poika alkaisi hiukan tottumaan muihinkin ruokiin ja makuihin.

Joo tässä tais olla taas jo suurimmat kuulumiset! Huomaatteko että oon aika ahkeraan kirjotellu tänne.. Kyllä kai sitä puhtia vielä riittää kun tää on meikäläisellekkin niin uutta mutta kai se tästä vielä laantuu! =)


Ei kommentteja: