lauantai 12. toukokuuta 2007

Yksinoloa ja kaikkea muuta uutta

Perjantaina aloitettiin remmissä käveleminen. Alkuuns oli vähän vaivanloista, mutta aika äkkiä se alkoi kuitenkin sujumaan. Illalla päätettiin lähteä käymään tottis reeneissä. Ei me sielä muuta tehty muuta kuin tutustuttiin uusiin ihmisiin ja katteltiin kauempaa kun muut koirat reenaa. Toivottavasti Veeti otti mallia reenaavista koirista! =) Samalla kun siellä seurailtiin muita koiria harjoteltiin sitä remmissä kävelemistä ja olemista. Reenien jälkeen mentiin käymään meijän tottiskouluttajan luona hakemassa vähän BARFi ruokaa Wilmalle ja siinä samalla juteltiin näistä koulutus hommista ja sain hyviä vinkkejä tuohon dominanssi hommaan ja muita käteviä vinkkejä. Kiitos Sirpa!

Tänään Veeti oli ihan oikeesti yksin yksin pari tuntia. Laitoin sen meidän kodinhoitohuoneeseen eroon Wilmasta ja annoin sille sinne yhden kaluttavan naudan potka luun, muutaman vessapaperirullan mihin oli kätketty nannoja sisään ja yhden pahvilaatikon minkä sai repiä. Siellä oli myös oma makuualusta ja paperia. Lähtö tehtiin niin että Veeti oli jo innokkaasti luun kimpussa kun pistin khh:n oven kiinni. Luuta Veeti oli kalunut jonkun verran mutta vessapaperirullat ja pahvilaatikko oli saanut olla rauhassa. En tiedä onko Veeti hätääntynyt jossain vaiheessa koska se oli pissanut omalle makuupaikalleen ja sitä se ei ole vielä koskaan tehnyt. Ainakaan toistaiseksi en ole huomannut että se olisi tuhonnut jotain sellaista mitä se ei olisi saanut tuhota. Mutta ei nielaista ennen kuin tipahtaa! Kotiin kun tultii ja kun avasin khh:n oven Veeti nukkui kuppitelineen vieressä ja oli sen näköinen että WTF! Silitin Veetiä pari kertaa ihan hiljaa ja aloin touhuta omiani ja kun olin touhunut nii vasta sen jälkeen aloin rapsuttaa Veetiä ihan kunnolla ja juttelemaan sille.

Tänään mennään varmaan myös tapaamaan yhtä aussie tyttöä joka on lähestulkoon saman ikäinen kuin Veeti. Onkohan niillä peräti kaksi päivää ikä eroa.

Tuosta autolla kulkemisesta sen verran että ilmeisesti Veeti huutaa sielä takaluukussa sen takia kun hän ei nää eteenpäin ja nyt hän onkin keksinyt että hän kiipee takaluukussa olevien kajareiden päälle makaamaan ja pitää päätä niskatuen vieressä. Niin siis meidän autossa taka kaiuttimet ovat integroitu auton sisustukseen ja ne on melkein yhtä korkealla kuin takapenkin selkä noja ja tasaiset päältä joten niiden päälle on helppo kiivetä ja olla. Eilen hän teki tämän tempun ja oli koko sen ajan hiljaa kun siinä pysyi. Jossain tiukassa mutkassa keskeisapakovoima (olikohan se tollanen) oli liian suuri ja Veeti valui kajarin päältä pois.

Veetistä on tullut oikein tollanen pissa maakari kun se pissaa vähän väliä ja joka paikkaan. En tiiä sitten että onko se jotain merkkaamista vai mitä. Kyllä se paperillakin käy mutta välillä se pissaa ihan mihin sattuu. Oon koittanut käydä sen kanssa mah. usein ulkona, about tunnin välein mutta silti. Lähetin jo kasvattajalle APUAAAAAAAAAAA -spostin joten vinkkejä varmaan on tulossa jo.

Tässähän tätä taas jo olikin! Kirjoittelen myöhemmin taas lisää ja yritän saada uusia kuvia aikaiseksi.


Ei kommentteja: