keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Haku reeneissä!

Oltiin eilen illalla ensimmäisissä haku reeneissä! Voi että oli hauskaa olla sielä pitkästä aikaa!
Meillä oli reeninä vaan makkara rinki tai siis tässä tapauksessa hevos rinki... =) Kahden lähimmän äijän luo Veeti meni suht rohkeesti mutta sitten kaksi kauempana ollutta olikin vähän pelottavampia, mutta kyllä sinnekkin sitten mentiin. Toinen kiekka olikin sitten jo paljon menevämpi. Vein Veetin pois kun sillä oli vielä kova hinku äijän luo.
Ens kerralla tehään samaa jotta Veeti saa itsevarmuutta siihen äijän luo menoon. Eli kun se maalimies, millä Veeti on, muuttuu passiiviseksi, niin se siirtyy toiselle maalimiehelle ilman että sitä tarvitsee kutsua ja kannustaa.

Autossa kulkeminen sujui jo paljon paremmin eilen. Meno matkalla ei juurikaan vikinää kuulunut. Niin ja autossa huomaa kuinka Veeti on kasvanut kun nyt siitä näkyy jo vähän sieltä takaluukussa kun se istuu. Ennen ei näkynyt muutakun sillon kun se istui ja sillä oli leuka ylhäällä. =)

Tänään on ollut hyvin rento päivä. Ei olla kun korvia vähän putsattu ja illemmalla varmaan leikellään hiukan kynsiä. Saa nähä sujuuko yhtä mukavasti kun viimeksikin.
Sitten joku päivä ajattelin kokeilla pientä jälkeä varsinkin kun sain Sirpalta lisä oheistusta siihen!

Perjantaina olis taas tottis reenit. Mennään varmaan taas käymään kun haen Sirpalta miun kirjan takasi ja sit sen jälkeen aletaan pikku hiljaa reenailee katsekontaktia ja sellasta.

Sain tänään ihania kuvia Lotalta siitä Iineksen ja Veetin tapaamisesta. Nyt vaan odottelen vastausta, että saanko laittaa ne nettiin. Eli ne ilmestyneen tänne heti, kun/jos vaan saan luvan.

Joo mutta tässä oli taas tälläset pika kuulumiset.

Ei kommentteja: