tiistai 24. huhtikuuta 2007

Elämä voittaa!

*Tulipas pitkä*

Oltiin sitten lauantaina hakemassa siskolle jämtlanninpystykorvan pentua Ylivieskasta. Ilma ei tosiaan ollut mikään kaikken paras ja meitsillä kesärenkaat alla. Vaikka aamulla tuli lunta ja räntää alas kun lähdin kotoonta päätimme silti lähteä ajamaan Ylivieskaa kohden.
Ilmasta ja kesärenkaista huolimatta matka meni ihan mukavasti ja saimme reissun tehtyä lauantai päivän aikana. Heräsin kolmen aikaa aamulla ja lähdin pikku hiljaa liikkeelle, nappasin Terhin (siskoni) Lohjalta kyytiin ja sit mentiin. Kotona olin aika tarkkaan kymmeneltä illalla.
Pennut olivat todella söpöjä ja Terhi menaskin ettei hän osaa päättää minkä näistä ottais ja meinas että ottaa ne kaikki =). No näin ei kuitenkaan käynyt vaan sitten loppujen lopuksi hän ihastui yhteen pentuun ja otti sen. Pennun nimeksi taisi tulla Vasamasan Virva ja kutsuma nimeksi tuli Sissi, niin siis narttu koirasta on nyt kyse.
Takasin päin tultaessa Sissi ensin vain tutki ja ihmetteli, mutta hetken aikaa oltuaan ja ihmeteltyään Sissi tajusi että voi ei, ei mamma ja sisarukset tullukkaan mukaan ja sitten se huuto vasta alkokin. Sissi huusi siinä hetken kunnes kyllästyimme ja pysähdyimme. Päästimme Sissin vähän jaloittelemaan (kuinkahan kauan jouduin Terhiä tähän suostuttelemaan) ja kas kummaa hänellä oli kova hätä. Sitten tutkimme parkkis aluetta vähän lisää, jotta Sissi hiukan väsyisi ja näinhän siinä kävi. Taas meni pieni pätkä matkaa hienosti kun Sissi vain nukkui ja sätki. Taas pysähdyttiin kun Sissi heräsin ja näin jatoimme matkamme loppuun.
Sissi sai jonkun ihmeen fetissin minun tossujani kohtaan matkalla ja vainosi niitä aina kun pystyi. =)

Sunnuntaina oli sitten Tassujen keppi talkoot ja olin aivan poikki ja maanantainen Topics in Digital Signal Processingin tentti painoi päälle, mutta kun näissä talkoissa ei koskaan ole mitenkään järin paljon porukkaa ollut ja minä olin ainut kennellä oli kärry käytettävissä, päätin lähteä kuitenkin. Tenttiin ei ollut mikään pakko lukea koska oli mahdollista valita koe muoto missä saa olla kaikki materiaali käytettävissä jopa netti. Eipä ne talkoot kovin kauaan sitten kestänytkään ja pääsin kotiin suht nopesti, tosin jouduin puolessa välissä hälyttämään Danin paikalle kun se peräkärry, mikä oli ainakin kymmenen metrii pitkä ja hel...in painava, alkoi häiritsemään minun auton ABS järjestelmää. Pelkäsin jo että se oikeesti hajotti jotain mutta valo ei ole sen jälkeen palanut joten ei kai sielä sit mitään häikkää oo.. Täytyy vielä isän kanssa keskustella asiasta että pitäiskö ne tarkistaa (isä on autokorjaaja, jolla on Bosch Car Service korjaamo Lohjalla..). Joka tapauksessa sunnuntain illalla alkoi tuntuu siltä että mä en jaksa enään liikuttaa yhtäkään ruumiin osaa. Joka paikkaa kolotti ja lihakset oli kuin tulessa. Maanantai illalla tunne vaan paheni ja muutenkin väsytti ja tähän päälle vielä kamala sade päivä! Ei kiva! Mutta nyt alkaa tuntumaan siltä että vois vaikka jaksaa tehäkkin jotain...

Vielä olis tosta maanantain tentistä tekemättä yksi osio ja sit olis yhteen projektiin esitutkinta raporttin teko ja sit vielä ruotsin tentti ja siihen kaikki palautettavat ruotsin tehtävät. No toukokuun eka viikko olis täysin vapaa ja sit perjantaina olis PENNUN HAKU HELSINGISTÄ! Täytyy sillä vapaa viikolla yrittää saada huusholli pentu kuntoon!

Eilen kävi sitten portaiden tekijä mittailemassa. Alkaa tuo vintti olemaan siinä kunnossa että enään muutamiin seiniin paneelit, kattoon myös ja sitten laminaattia lattiaan. Pesuhuone tulee sitten pikku hiljaa vamiiksi. MUTTA portaan tekijä ilmoitti että ne portaat saattaa EHKÄ olla valmiit JUHANNUKSENA! Olin nimittäin hiukan pettynyt! No meinattiin Danin kanssa että jos tehdään sellaset väli aikaset tohon jotta saadaan toi yläkertakin käyttöön aikasemmin. Katsotaan sitä nyt sitten.

No joo, tossa tuota juttua jo sitten tulikin! Ehkä tää riittää tällä kertaa! Katsellaan taas myöhemmin!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on perjantai 27.4., mut eikö ollu niin, että pikkunen tulee viikon päästä perjantaina?

Mulla on sellanen pentukuume, että odottelen muitten pentuja innolla ;o) Oma kolmivuotias on niin penikka, et väkisin mulla järki voittaa eikä voi itelle harkita eikä ees haaveilla muuta ku tyyliin ehkä vuoden päästä.

Kävin kattomassa jokin päivä Pyrzilla's-sivuilla uusia kuvia. Näytti vetoleikit sun muut siltä, että tosissaan saat miettiä, kuinka tehdä kodosta pennulle turvallisen ;o)