maanantai 14. toukokuuta 2007

Iinestä tapaamassa!

Oltiin lauantaina illalla Iinestä tapaamassa. Iines on Veetiä päivän vanhempi aussie tyttö. Veeti sai Iineksestä selvästi hyvän kaverin ja meinataan käydä useamminkin moikkaamassa! Ensin Iines ja Veeti paini keskenään sitten Elvis tuli mukaan (vanhempi aussie, oikein kiva puistotäti), sitten tuli Pimu (vanhempi bordercollie) ja sitten tuli Ronja (vanhempi aussie). Ja loppujen lopuksi kaikilla oli hauskaa. Veeti ei meinannu millää väsyy kun tultiin sieltä kotiin mutta kyllähän se sitten loppujen lopuksi heivasi tuohon olkkarin lattialle. Täytyneen kysästä Lotalta saisinko tapahtuneesta kuvia, kun niitä siellä otettiin.

Sunnuntaina oltiin Salon ryhmiksessä. Siellä oli ryhmät 1 ja 9. Siellä oli kaiken näköistä mutta ainakin Elvis sai SERTin se oli vissiin ERI3 jos en väärin muista mutta kahdella ekalla oli SERTit täynnä joten Elvis sai sen. Sirpan collie Kata sai sitten ERI4 eli ihan hyvin heilläkin Pimu sai taas EH2 sinisestä silmästä ja kahdesta puuttuvasta hampaasta ja esittäjän/omistajan hermoilusta huolimatta! Eli ei mikään turha päivä. Niin ja virallisia nimiä en muista joten älkää edes kysykö tai kyl mä ne jotenkin kutenkin muistaisin mutta en rupee laittelee kun en oo varma.
ONNEA KAIKILLE KOLMELLE MENESTYKSESTÄ!

Tänään aamupäivällä Veeti oli taas hetken yksin eikä se tuntunut olevan moksiskaan. Jäi innokkaasti kaikkien herkkujen kimppuun kun lähdin ja tullessani odotti oven takana eikä ollu edes pissaa tai kakkaa tullu! No ei se ollu ku ehkä tunnin tai vähän reilu yksin.

Perjantaina käytiin hakemassa uusi sohva. Onneksi Veeti ei ole kovin innostunut syömään sitä!

Mutta tässä taas nämä jutskat!


Ei kommentteja: