lauantai 1. joulukuuta 2012

Elämän ilo

Veeti on yllättänyt mut täysin tolla muutoksellaan, mikä on tapahtunut sen jälkeen kun Fii on muuttanut pois. Vaikka ei siitä ole kuin viikko aikaa! Mutta se on vaan muuttunut! Se on paljon iloisempi, kiinnostuneempi eri asioista ja muutenkin jotenkin niin paljon rennompi ja onnellisempi.

Aloitettiin Veetin kanssa Aneten motivaatio kurssi ihan vaan, että meillä on jotain yhteistä tekemistä ja se tuntuu olevan Veetistä huisin hauskaa! Onhan
siitä jo aikaa kun ollaan viimeksi mitään yhdessä tehty...

Tänään oltiin Salon Koirahallin epävirallisissa agilitykisoissa ja koska me ei Enskan kanssa aksata tänä vuonna enää ollenkaan niin menin sinne pitämään KISAn buffaa ja otin Veetin mukaan. Jotenkin sitten eksyttiin Veetin kanssa kisaamaan starttiluokkaan ja Veeti oli ihan liekeissä! Se meni ihan valtavalla fiiliksellä ja vaikka jouduin sitä yhdessä kohdassa vähän korjaamaan niin siltikin se jatko ihan sika hyvällä fiiliksellä! Voi vitsi! En olis ikinä uskonu! Olin ihan sata varma, että kun tulee eka mutka niin se alkaa vaan haistelee tai menee morjestamaan yleisöä, mutta Veetipä yllätti!

En voisi paljoon iloisempi olla! Veeti on niin hieno miäs!

Ei kommentteja: