keskiviikko 12. joulukuuta 2012

On mulla ehkä ollut elämääkin... :)

RATSASTUS!! Ratsastus, se on uusi asia mun elämässä (HUH! Pelästyin jo, että mulla on ihan aikuisten oikeesti ollut tosi tylsä elämä näiden parin vuoden aikana... :)). Tai siis uusvanha... Eli aloitin viime syksynä ratsastuksen uudelleen ja se on ollut kivaa! Ainut ikävä puoli siinä on ollut se, että talli on Vaskiolla ja joudun olemaan ensin päivän töissä ja sitten vähän iltaakin, jollen mene jonnekin muualle kuluttamaan aikaani ja sitten lähden väsyneenä ratsastamaan... Se on näin pidemmän päälle raskasta. Jos pääsisin kotiin välissä niin tilanne olisi ihan eri. Nyt joudunkin tuon kevät kauden katsomaan, että miten jatkan kun en voi olla enää koko päivää pois kotoonta. Ajattelin, että siirryn sunnuntain ryhmään ja ostan kymppikortin, jolloin ei ole väliä vaikka välillä ei pääsiskään. Sunnuntai on vaan siitä huono, kun meillä on noita kisoja tosi usein sunnuntaisin, mutta kun se on oikeestaan ainut vaihtoehto... No eiköhän se jotenkin järjesty...

Mulla oli neljä vapaa päivää viime viikolla (to-su), mutta ei se siltä oikein tuntunut... Torstaina tein kotona töitä, perjantaina olin isän korjaamolla ihmettelemässä niin autoa kuin muitakin juttuja, lauantaina pyörähdettiin messarissa lähinä Vappu Alatalon luennon takia ja sunnuntaina oli ratsastustunti ja Veetin kanssa Aneten kurssi. Tällä kertaa Veeti ei ollutkaan motivaatikurssilla vaan agilityn alkeiskurssilla... Kyllä sillä tuntu ihan hauskaa olevan! No kuhan nyt hömpötetään. En osaa asettaa sille koiralle mitään tavoitteita, enkä halua, koska se on jotenkin niin ailahtelevainen tuon motivaationsa kanssa... Yritän tarkoituksella olla tekemättä sen kanssa yhtään mitään viikolla, koska pelkään oikeesti kuluttavani sen motivaation loppuun... Mutta on se vaan niin ihana kun se tekee niin, että se oikeesti haluu tehä!

Myös auto on vaihtunut tässä välissä. Audi on mun silmäteräni! No joo, ei se nyt ihan niin tärkeä ole, mutta tykkään siitä autosta!  Perjantaina Audi sai vihdoinkin ihan kunnon huollon! On ollut vähän turhan pitkä väli, tosin ei mitenkään "vaarallisen" pitkä, noiden huoltojen välillä. Öljyt siihen jo kerran tuossa välissä vaihdettiin, joten sen puolesta ei huolta, mutta kaikki se muu! Mutta nyt se on huollettu ja ensi viikolla vien sen Audi liikkeeseen automaattivaihteiston öljyn vaihtoon... Sitten voi taas hetken huoletta ajella! Toivottavasti!

Lauantaina oltiin tosiaa messarissa ja Vappu Alatalon luento oli kyllä hyvä ja herättävä! Omien ajatusten ja päänupin kuntoon pitäisi varmaan enemmänkin perehtyä ja tutkiskella omia reaktioita eri tilanteissa... Mielenkiintoinen aihe!

Töissä on ollut ihan valtavan paljon hommaa ja välillä alan epäilemään, että mulle on joku burn out tulossa, mutta ehkä se on vaan kuvitelmaa... :)

Loppu vuotta kohden olisi kiva alkaa vähän rahoittumaan ja hiljentymään joulun ja uuden vuoden viettoon. Mä niin odotan sitä lomaa!!!

Sitten olis varmaan aika alkaa suunnittelemaan ensi vuotta... Treenaaminen Enskan kanssa pitäisi varmaan aloittaa ja kaikkenlaista muuta uutta on myös luvassa! Mutta ehkä niistä sitten vähän enemmän myöhemmin!

Muistakaa iloita ja pitää huolta toisistanne!

Ei kommentteja: