sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Uudet tuulet!

Muutin blogin nimen, koska paikkamme nimeksi on ajateltu muuttaa Villa Angel Helena. Ei ehkä omaperäisin, mutta sillä on oma tarinansa. Danihan on kotoisin Espanjasta, joten Villan on tarkoitus viitata espanjalaisiin juuriin, Danin isän nimi oli Angel ja Danin äidin toinen nimi oli Helena. Lisäksi Angel tarkoittaa tietenkin myös enkeliä joka viittaa siihen että Danin äiti on siis enkeli, joten Villa Angel Helena oli hyvinkin luonteva valinta.

Lisäsin kalenteriin uuden tapahtuman. Eli kerrotakoon nyt ihan julkisesti, että meille tulee pentu tammikuun puolessa välissä. Pentu on rodultaan bordercollie ja nyt kaikki aussie ihmiset kiroo mut suohon... Itsehän olen aikoinaan ollut sitä mieltä, että meille ei bortsua tule, mutta koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan... :) Tässä muutama kuva pentusista:

Riot

Root
 
Näistä sitten varmaan jompikumpi olisi meille tulossa. Nämä pennut ovat kyllä niin tasasia että on vaikee valita tuosta noin vaan se oikea, joten odotellaan pentutestin tuloksia. Pentueen kasvattajatkaan eivät ole vielä valinneet omaansa, joten vielä odotellaan... :) Mua jopa vähän kauhistuttaa pennun tulo, koska musta tuntuu että mulla on peukalo keskellä kämmentä sen kanssa, mutta toisaalta olen tosi innoissani!
 
Samalla reissulla kun kävimme pentusia ihmettelemässä kävimme myös Fiitä moikkaamassa. Vaikka käynti olikin aika pikainen, niin Fii vaikutti kovin onnelliselta ja oli hyvässä kunnossa. Eikä Fii pahasti edes hinkunut meijän mukaan kun olimme lähdössä, joten oletan sen kotiutuneen hyvin! Olen kovin onnellinen sen puolesta! Nyt sillä on elämä minkä se ansaitsee!
 
Enskan tai Veetin kanssa ei ole tehty mitään vähään aikaan. Veetin kanssa aloitamme varmaan Aneten rally-toko kurssilla pennun saapumisen jälkeen, jolloin voin ottaa pennun aina mukaan ihmettelemään menoa. Enskan kanssa pitäisi aloittaa treenaaminen heti viikolla 1 tai 2. Täytyy kattoa nyt kuinka kaikki menot ja muut menee. No viimeistään 20. päivä aloitetaan kun on valmennus... :D ja heti seuraavana viikonloppuna olisi ATT:n kisat.
 
Kisun kanssa mennään huomenna taas lääkäriin. Saas nähä mitä ne sanoo. On se jo parempi, mutta on se vieläkin vähän kipee ja on alkanut taas aivastelemaan... Samalla reissulla haetaan uusi pakastin, jotta saadaan koiran ruuat mahtumaan... :D
 
Danihan jää tammikuuksi kotiin viettämään vähän kesälomaa ja aikoo saada talon yläkertaa tehtyä eteen päin. JEE! Oma vessa/suihku ja vaatehuone! Joka naisen unelma! :D
 
Siinä kaikki tällä kertaa! Muistakaa hymyillä! :)


Ei kommentteja: