keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Time passes so quickly...

Löysin linkin blogiini joltain sivuilta mitä selailin ja ajattelin, että voisin pitkästä aikaa päivitellä sitä...

Tässä välissä on tapahtunut sitten yhtä ja toista.

Suurimmat ja läheisimmät muutokset on varmaan ainakin se, että Fii muutti 23.11.2012 uuteen kotiin, koska meillä alkoi olemaan vähän turhan vakavia tappeluita Veetin ja Fiin välillä. Asiaa ei yhtään auttanut se, että ainakin minulla nousi joka kerta niskakarvat pystyyn kun tilanne näytti uhkaavalta, joten totesimme, että Fiin on ehkä parempi muuttaa johonkin sellaiseen kotiin missä se on ainut koira, jolloin sen ei tarvitse kilpailla koko ajan ja se ehkä pystyy rentoutumaan paremmin kun ei tarvitse vahtia mitä se toinen koko ajan tekee...

Mitäs sitten... Minä aloitin monen vuoden jälkeen aksaamisen lainakoira Ension eli Enskan kanssa, Real Sugar Macciato. Australianpaimenkoira sekin... Sen kanssa ollaan jo pari kertaa käyty kisaamassakin ja heti ensimmäiseltä kahdelta radalta saatiin luvat. Täytyy kyllä sanoa, että ne oli tosi loogiset ja helpot radat ja nuo luvat oli kyllä ihan silkkaa moukan tuuria... :D No nyt metsästellään sitä viimeistä, tosin ei enää tänä vuotena. Pidetään aksa taukoa varmaan loppu vuosi, kun Enska on vähän köhistellyt ja muutenkin olin ajatellut, että ATT:n kisojen jälkeen pidetään sellanen totaali tauko. Tekee hyvää meille molemmille!

Aksa harrastuksen myötä aloitin myös koutsaamisen Kiskon Agility ry:ssä. KISAhan treenaa nykyään Salon Koirahallilla ympäri vuoden.

Mitähän vielä... Jos tässä oli kaikki muutokset, niin kylläpäs mulla on ollut tylsä elämä... :D

No ei... Onhan tässä ollut kaikenlaista... Itse työskentelen nykyään firmassa nimeltään Sanmina-SCI tai oikeestaan se muuttui juurikin Sanmina Corporations nimiseksi.
Ainut elossa ollut isovanhempi Mummi pääsi sitten Vaarin seuraksi sinne jonnekin alku vuodesta ja se taisi olla Mummille aikamoinen helpotus.

Joo eipä kai noita mainitsemisen arvoisia tapahtumia kauheesti enempää ole... Jos on niin kertoilen niistä sitten myöhemmin, sikäli mikäli muistan päivitellä tätä vähän useammin kuin kahden vuoden välein... :D

No mutta! Ei muuta kun leuka rintaa vasten ja kohden uusia pettymyksiä!

Pitäkäähän itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta!

Ei kommentteja: