tiistai 18. joulukuuta 2012

Kisun seikkailut ja vähän muidenkin

Kisun seikkailuista en olekaan vielä kertoillut. Velmuttimellaha on vasen etunen ollut aika kipee ja sen kanssa on juostu sitten kaupungin eläinlääkärillä, joka on antanut lähinä tulehduskipulääkettä, mutta nyt reilu viikko sitten se yltyi tosi pahaksi ja päätin viedä sen Ehytille eläinlääkäriin. Eläinlääkäri taisi jo itsekin, kissan nähdessään, ajatella pahinta ja vielä kun kerroin oireista, mutta kuinkas kävikään...? Kisun jalka oli kuvissa erittäin hyvän näköinen eikä vikaa tuntunut löytyvän. Eläinlääkäri sitten päätti, että annetaan pitkävaikutteista antibioottia ja paljon kipulääkettä. Kotiin tuli mukaan myös erittäin voimakas ja pahan makuinen kipulääke Tramal ja lisäksi Metcamia. Kolme päivää annettiin Tramalia ja Metcamia vähän pidempään ja nyt kisu on taas jo ihan eri kisu. Kävelee paremmin, on enemmän mukana kaikenlaisessa ja jaksaa taas pestä itseään pitää huolta turkistaan. Mä aloin olee jo aika varma, että joudutaan ottaa uusi hiiri kissa, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että Velmu the Kulmakunnan Kuningas is back! :D

Viime keskiviikkona ja sunnuntaina oli taas ratsastustunnit. Keskiviikkona ratsastin heppasella nimeltään Heikki ja viimeksi kun ratsastin sillä niin mun ratsastustunti meni ihan päin prinkkalaa! Se kuskas mua pitkin maneesii miten sitä huvitti enkä saanut sitä taipumaan yhtään mihinkään. No tällä kertaa meni paremmin ja sain siitä jo vähän jonkun sortin muotoakin irti, mutta paremminkin olis voinut mennä... Sunnuntaina sitten taas oli löysäily tunti ja kuvittelimme olevamme ylikypsiä kesäkurpitsoja... Kyllä, luit ihan oikein! Tarkoitus oli siis istua selässä ihan rentona ja mielikuvaksi annettiin ylikypsä kesäkurpitsa... No mutta tarkoituksena oli siis tehdä mahdollisemman vähän mitään ja kun sopiva rentous oli löytynyt alettiin keskittymään vain yhteen kohtaan kropassa kerrallaan. Ja näitä siis tehtiin eri askellajeissa, mutta suurimmaksi osaksi ravissa. Välillä jännitettiin vain jomman kumman jalan varpaita, välillä taas jomman kumman käden pikkurilli, välillä taas tujotettiin vain hevosen korvia tai ympyrän keskipistettä. Oli mielenkiintoista huomata, miten hevoset reagoivat niihin yksittäisiin jännityksiin ja tuijotuksiin. Menin jälleen kerran Heikillä ja yksi suurimmista reaktioista oli kun jännitin oikean käden pikkurilliä ja Heikki käänsi päänsä lähes poikittain.

Veetin kanssa oltiin viimestä kertaa Aneten motivaatio kurssilla ja Veeti meni tosi mukavasti. Kotiläksyksi saatiin paikallaan oloa istuen ja maaten ja minä saan tehä mitä vaan ilman, että se lähtee. Ilmoittauduttiin samalla seuraavalle kurssille... Hups... No ei kai! Hyvähän se on! Tällä kertaa mennään ihan rallytoko kurssille joka alkaa tammikuussa. Päästäsköhän me Veetin kanssa joskus vaikka ihan kisaamaan rallytokossa? Mene ja tiedä... No jos nyt ensin päästäis alottamaan ja katotaan miten se alkaa sujumaan.

Hmm, mitä muuta...Töitä on ollut ihan riittämiin ja kiirettä pitää varmasti ihan viimeseen päivään asti ennen jouluLOMAAAAA!!!! Mä niin odotan sitä lomaa ja TOIVON että saan kanssa pitää lomaa!
Samalla kun näitä töitä on tässä paiskinut, niin on alkanut miettimään yleistä taloustilannetta ja työtilannetta Suomessa. Olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on töitä ja vaikka välillä työn teko ei maistuisikaan niin äkkiä törmää siihen todellisuuteen, että työttömyyttä on aika paljon myös Suomessa... Samalla on tullut väkisinkin mieleen se kylmä asia, että toimihenkilöitä on Suomessa aivan liikaa. Tämänpä takia on myös alkanut miettimään, että mitähän sitä sitten ihan aikuisten oikeesti tekisi isona. Tuskinpa ihan heti olen lopettamassa töitäni tai mitään muutakaan, mutta mitä sitten jos tulee se tilanne vastaan, että joutuu työttömäksi? No sitä sietää miettiä aina välillä...

Joulukin tekee tuloaan ja meillä siihen valmistaudutaan aika lyhyellä ajalla kun ei tähän mennessä oikein ole kerennyt. No eiköhän sitä viimeistään perjantai-illalla pääse virittäytymään tunnelmaan... :)

Oikein hyvää joulun odotusta kaikille ja nauttikaa talvesta! Kerrankin on lunta eikä tiedossa ole mustaa joulua. Ja jos on niin saa kyllä aikamoiset helteet tulla tähän hätään... :)

Muistakaa hymyillä! ^^

Ei kommentteja: