maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hiffauksen vaikeus...

Taas otettiin hyppytekniikkaa Fiin kanssa. Tällä kertaa otettiin viiden esteen perussarjaa, suorilla rimoilla joissa korkeus oli 20 cm.

Nyt sen asento on mun mielestä jo parempi heti alusta. Selkeesti huomasi, kun kokeilin toisella treeni kerralla ottaa Fiin kanssa ensin putkeen lähetyksen ja sitten siitä sarjalle, että sitä häiritsee ohjaajan liike. Kun se tulee putkesta sen pää on todella ylhäällä ja liike pomppivaa ja odottaa multa käskyä, mutta kun se näkee sarjan toisessa päässä targetin ja sitä kutsutaan sieltä, sen asento muuttuu heti paremmaksi. Edelleen se välillä kolistelee niitten rimojen kanssa, mutta me tehdään nyt näitä treenejä omissa agsa treeneissä ja heti kun niitä voi tehdä ulkona käyn hakemassa pihalle sarjan verran esteitä ja teetän niitä useammin. Tosin niitäkään ei saa ihan joka päivä teettää, mutta ainakin kolme kertaa viikossa.

Treenien välissä otettiin kontaktille peruuttamista ja Fiille tuntuu olevan helpompaa tarjota A:n kontaktilla peruuttamista kuin kotona portaalle. Kyllä se kotonakin välillä tarjoaa, mutta sitten se tuntuu hukkaavan ajatuksen ja toljottaa mua tyhmänä... No olen nyt saanut itseäni vähän suoristettua kyykystä ja tällä hetkellä se tosiaan tarvitsee niitä apuja, että tajuaa peruuttaa, mutta välillä se tajuaa sen ihan itse. Välillä tulee sellanen olo, että olen ehkä tehnyt liikaa sen kanssa kerralla ja ajattelin että otan munakellon avuksi, johon laitan vaikka sen 5 minuuttia aina, etten innostu pitkittämään näitä sessioita. Nyt myös ajattelin, että voisimme muutaman kerran keskittyä niihin istu ja maahan käskyihin ja tietysti siihen kehon hallintaan, niin ei mee kauheen tylsäksi...

Tässä varmaan taas kaikki tärkeimmät.

Ei kommentteja: