maanantai 11. helmikuuta 2008

Leena Piiralla

Oltiin sitten viime perjantaina Leena Piiralla. Päätin tuossa sen lantio episodin jälkeen että käydään noin puolen vuoden välein Piiralla ihan vaan hierottavana ja muutenkin tarkistamassa että ei ole mitään jumiutumia ja muita.
Kaikki tuntui lantion osalta olevan ihan kunnossa, mutta reisien lihakset on piukat ja niitä pitäisi nyt venytellä. Veeti kiertää mielellään taka jalkoja ulospäin ja se johtuu juuri näistä reisien kireydestä. Eli laukassa Veeti heittää taka jalkoja ulospäin ja istuessaan varsinkin oikean puolen takajalka saattaa harottaa ulospäin.
Veeti selvästi nautti käsittelystä niin kauan kunnes Leena osui johonkin kireeseen tai kipeeseen kohtaan. Reisien venytykseen saatiin ohjeeksi laittaa taka jalka polven kohdalta koukkuun ja polvi suoraan etujalkaa kohti, vedetään taaksepäin ja hierotaan samalla reisilihasta. Tätä pitäisi tehdä nyt sitten n. joka toinen päivä tai kolme kertaa viikossa.
Puhuin myös Leenan kanssa siitä kun Veeti syö toisten koirien kakkaa ja hän ehdotti myös tätä ananasta ja sitten maitohappobakteereja. Kävin samalla reissulla hakemassa noita maitohappobakteereja ja nyt kokeillaan sitä sitten.

Ei kommentteja: