keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Viime viikon harjottelut

Viime kerralla siellä kurssilla tehtiin käännöksiä molempiin suuntiin kuten myös täyskäännöksiä. Meijät ohjaajat opetettiin kääntymään niin että vasen jalka on se kääntyvä jalka ja se astuu aina siihen oikean jalan eteen varpaat siihen suuntaan mihin ollaan kääntymässä ja samalla hartialinja kääntyy samaan suuntaa. Tää on oikeesti hankalaa koska mä meinaan kaatua aina koiran päälle vasemmalle käännyttäessä.
Otettiin myös sitä maahan menoa ja seisomista. Veeti meni maahan niin että muistutin sitä ensin että näin mennään maahan viemällä käden maahan ja sen jälkeen se meni maahan niin että olin kyykyssä enkä näyttäny sille mitään merkkejä. Kädet oli sylissä. Maahan menoon yhdistettiin myös seisominen niin että tehtiin vipujalka harjoitus eli vipujaloilla seisomisesta maahan ja maasta seisomaan jne. myös istumasta seisomaan ja seisomasta istumaan harjoiteltiin. Seisomasta harjoiteltiin myös niin että trampattiin pitkin kenttää ja aina kun koira seisahti sun lähellä palkattiin.
Odottamista harjoiteltiin myös. Tämä tarkoitti meillä sitä että minä jätin nami lukon eli nami vierellä istuvan Veetin nenään ja lähden kiertämään Veetin toiselle puolelle pitäen nannaa edelleen nenässä. Ja kun olen takasin vierellä asenossa annan palkan.
Tähän liitettiin luoksetulon loppuasento. Eli jätin Veetin odottamaan ja kiersin Veetin eteen ja laitoin hakaneulan oikeaan paikkaan ja annoin Veetin tulla koskettamaan neulaa. Odotin vielä että Veeti istuu ja koskee siihen neulaan ja sen jälkeen palkka hakaneulan kohdalta.

KOTILÄKSY: Eli käännökset kaikki neljä. Maahanmenoa ja seisomista. Vipujalkahommat myös istu-seiso versio. Odottaminen ja luoksetulon loppuasento.

Torstaina oli tietenkin agility. Tällä kertaa Pete oli koutsina. Otettiin hyppyjä sillai kaksi peräkkäin. No se oli ihan tyhmä juttu jo. Sit otettiin pituus este mukaan mut vaan parilla palikalla. No se oli jo hiukan hauskempaa. Sit otettiin viel lopuks putkea ja hyppy se oli sit jo tosi kivaa. Kaikki meni loppujen lopuksi ihan hyvin ensin oli sellasta pientä ohittelun makua eli ekan hypyn hyppäs mutta toinen tultiin mun perässä ohi. Mut sekin saatiin sit korjattua ja pikku hiljaa kaikki alkoi sujumaan mukavemmin. Pientä leikkiäkin saatiin mukaan.

Siinä oli tän viikon hommat + tietty kaikki kotona tehdyt mut niit ei jaksa selittää ku tulokset näkyy noissa treeneissä... =)


Ei kommentteja: