maanantai 29. lokakuuta 2007

HAKUA

Oltiin Pettilässä. Taas oli kolme äijää. Kaikki kolme äijää oli perään lähtöjä.

Ensimmäisellä äijällä oli pressu. Äijä lähti juoksemaan mettään niin, että Veeti näki ja kun oli löytänyt sopivan piilon, minä päästin Veetin hakemaan. Veeti oikein vinku ja steppaili paikallaan kun odotti että pääsee hakemaan. Edelleen oli sitä että hiljentää 30-40m, mutta lähtee hyvin äkkiä jatkamaan. Veeti löysi hienosti ensimmäisen äijän.

Toinen äijä oli myös perään lähtö ja jälleen odotin että äijä pääsee piiloon ennen kuin päästin perään. Tällä kertaa äijä oli hiukan liian vaikea ja Veeti ei heti löytänyt. Otin äijän uudelleen näytille ja odotin jälleen että pääsee piiloon. Tällä kertaa Veeti löysi, mutta motivaatio kärsi ensimmäisestä hutista.

Kolmas äijä oli jälleen perään lähtö ja tällä kertaa äijä meni umppariin, mutta niin että umppärin seinä oli täysin auki. Jälleen tuli yksi huti ja jälleen otin äijän uudelleen näytille. Toisella Veeti jo löysikin ja oli kuuleman ihmeissään katsonut, että mitä sä sielä teet!? Leikkimistä ei otettu koska Veeti ei suostunut leikkimään keskilinjalla viimeisen äijän kanssa, joten meinattiin että ei se leiki sitten kyllä metsässäkään. Motskari hiukan laski niistä huteista, mutta hienosti mies jakso hakea ja oli taas vähän haikean oloinen kun lähdettiin metsästä pois.

Jatketaan näitä samoja ja hiukan voisi vielä helpottaa. Leikkiminen voidaan kokeilla ensi kerralla vaikka ensimmäisellä äijällä kun se on intoa täynä.

Ei kommentteja: