maanantai 5. marraskuuta 2007

Tuumailua

Ajattelin ottaa tokossa/tottiksessa käyttöön teema viikot eli joka viikko minulla on jokin aihe ja siihen liittyvä tavoite, minkä pyrin saavuttamaan sen viikon aikana.

Tälle viikolle ajattelin ottaa aiheeksi paikallaan makuu, ja siinä meidän tämän viikon tavoitteena on, että Veeti osaa mennä maahan käskystä. Eli Veetihän ei osaa mennä maahan vielä käskystä vaan vihjeestä eli muistutan sitä aina että mistä on kyse viemällä sen maahan ja sen jälkeen odotan että se tarjoaa sitä itse. Haluan että Veeti osaa mennä maahan käskystä minun vierellä ja kauempana, sekä pienien häiriöiden alla.

Otan vähän väljemmän aikataulun kun en halua ottaa mitään paniikkia näistä harjoitteluista ja näin kun minulla on väljä aika taulu, voin ottaa nopeita treeni kertoja silloin tällöin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

voi herranisä että meette nopeasti :) Me eilen vasta oltiin täysin onnellisia siitä että Wallu ylipäätä meni maahan treeneisä, saatikka että liikkeestä *pyörittää päätään* Mut mehän käydäänkin vain kerran viikossa ja muu aika on vapaata. Mutta se into mikä Wallulla sitten on kun päästään kentälle ;) Toivottavasti se on yhtä hauskaa teillä :D