torstai 13. syyskuuta 2007

Laiskottelua!

Kyllä tää on nyt menny ihan laiskotteluks... Sitä leikkimistä ollaa jonku verran otettu mut ei mitenkään kauheen paljon. Veeti alkaa varmaan jo unohtamaan kaiken... Oon miettiny et jos löytäisin jostain sellasen sopivan hintasen toko/tottis alkeiskurssin niin menisin sinne vähän harjottelemaan, ku tuntuu että oon jotenkin ihan hukassa ton toko/tottis homman kanssa... Ton leikkimisen kanssa on nyt ilmennyt että Veeti kyllä leikkii vieraissa paikoissa, mutta siinä ei saa olla juurikaan tuttuja ihmisiä tai koiria lähellä, muuten ne vie voiton lelusta.

Haku treeneissä ollaan kerran oltu loman jälkeen. Ilmeisesti tauko teki vähn hallaa. Vaikka äijät ei ollu sen kummosempia ku ennen (paitsi yks) ni tuntu että Veeti oli ihan hukassa ja motskari laski ku lehmän häntä, joten ens kerralla ihan pelkkää motskarin nostamista.

Loma reissu meni ihan mukavasti ajettiin ihan tuota länsimerenrantaa pitkin (millon pikku teitä ja millon 8 tietä) Raaheen saakka ja sieltä lähettiin ajamaan Iisalmea päin ja sieltä Nilsiään ja sieltä sitten Pieksämäen, Mikkelin ja Imatran kautta Lapeenrantaa ja sit sieltä etelärantaa pitkin kotiin. Ensimmäinen yöpymis pysäkki oli Porin Yyteri, sit seuraavana päivänä ajettiin Kokkolaan saakka ja seuraavana taas Kalajoelle (on muuten todella hieno paikka, kuviakin on kunhan saan ne vaan koneelle). Sitten ajettiin Raahen kautta Iisalmeen ja yövyttiin siellä. Seuraavana päivänä ajettiin Nilsiään katsomaan minun kummi-tätiä ja -setää ja käytiin katsastamassa Tahko vuoren juuri, mikä on muuttunu ihan alppikyläksi vai pitäskö sanoo kyliksi. Huikeita rakennuksia joka puolella ja paljon hienoja hirsimökkejä. Täytyy kyllä joskus talvella mennä sinne ihan laskettelu reissulle. Voidaan sitten yöpyä siellä kummien luona... Nilsiästä sitten suunnattiin seuraavana päivänä Suonenjoen kautta Pieksämäelle. Siellä käytiin kurkaamassa Danin puol pappan sukulaisia kolmessa eri paikassa. Sieltä jatkettiin samana päivänä vielä Mikkelin ja Imatran kautta (kiitos Petrin lähettiin tosiaan ajamaan Imatran suuntaan eikä suinkaan suoraan Lappeenrantaa, niin kuin oltiin alunperin suunniteltu) Lappeenrantaan. Seuraavana päivänä jälleen jatkettiin matkaa kohden kotia. Tultiin Haminan, Kotkan, Loviisan ja Porvoon kautta Halsinkiin ja siitä kotiin. Lappeenrannasta ku lähettiin ajettiin sellasta pikku tietä aika lähellä Venäjän rajaa ja tultiin tälle surullisen kuuluisalle Vaalimaalle. Päästinpä todistamaan näitä hirvittävän pitkiä rekka jonoja joita sielä edelleen on. Täytyy sano että kyllä se oli PITKÄ! Mutta siellä on välissä kohtia missä ei oo rekkoja ollenkaan mitkä tietenkin kasvattaa sitä jonoa hurjasti. Muutaman kerran jo luulin että nyt se jono loppu, mutta kun hetki ajettiin eteenpäin niin sieltä tuli jälleen vastaan tien reunaan pysäköityjä rekkoja... Mietin vaan että montakohan päivää ne viimesimmät rekat joutuu odottamaan...
Mutta voi sitä riemua kun päästiin kotiin. Jotenkin oli kyllä niin kiva tulla kotiin ja kisukin on ollu sen jälkeen niin hellyyden kipee että.

Nyt puurretaan koulussa sitten opinnäytetyön merkeissä. Muutenkin pitäis alkaa pääsemään takas normaaliin arkeen ku koko kesä on ollu vähän niinku poikkeus ku on ollu vuoro töissä. Tänään olis pitkästä aikaa agility treenit ja sinne ollaan kyllä kovin menossa ku siitä on niin pitkä aika ku ollaan viimeks oltu.

Koitan saada ne kuvat mahd. nopeesti koneelle ja nettiin... Ainiin ois mul yks kiva video Veetist mut se on niin iso etten saa sitä näihin albumeihin... Täytyy yrittää saada se pakattuu jollain jossain vaiheessa tai sit siit vois leikata pois sellasii tyhmii kohtii.... No kattellaan!


Ei kommentteja: