torstai 27. syyskuuta 2007

Kurssilla jälleen!

Eilen oltiin taas Rymättylässä Kaisa Hilskan kurssilla. Kotona oltiin harjoiteltu sivulletuloja ja imuttamista leikki-nanna-leikki periaatteella. Eilen sitten otettiin jälleen sitä imuttamista, mutta tällä kertaa kaheksikkoa. Nyt piti katsoa ettei kaadu kumpaakaan suuntaan sivuttain vaan että rintakehä kääntyy sinne suuntaan mihin ollaan menossa. Tämäkin otettiin leikki-nanna-leikki periaattella ja nanna osion ei välttämättä tarvinut olla koko kaheksikko vaan pieni pätkä ja taas leikkiä. Tämän harjoituksen aikana Veeti leikki todella hyvin ja harjoitus meni muutenkin todella hyvin.
Seuraavaksi otettiin siitten maahanmenoja. Veeti toimi nannan kanssa paljon paremmin kuin lelun kanssa ja alkoi tajumaan mitä siltä pyydän kun laitan nanna käden maahan.
Sitten oli luoksetulon loppuasennon vuoro. Sitä alettaan harjoittelemaan niin että opetan Veetin koskettamaan hakaneulaa ja kun se osaa sen niin se laitettaan liiviin optimaaliselle korkeudelle kiinni niin että Veeti pystyy koskemaan sitä kun se istuu mun edessä nenä ylhäällä.
Kotiläksyksi tuli sen imutuksen harjoittelu, maahanmenon harjoittelu niin että Veeti menee maahan ku mä oon kyykyssä ja kädet sylissä ja sitten se hakaneulan opettaminen niin että Veeti osaa koskettaa sitä vaikka mä vaihtelisin sen paikkaa.

Mutta siinä oli taas vähäks aikaa...


Ei kommentteja: