perjantai 28. syyskuuta 2007

Agia!

Jälleen oltiin Tassiksella Tuijan koulutettavana. Taas otettiin ohajuksia, mutta tällä kertaa niin että siivekkeet oli ihan niin kun niitten oikeesti pitää olla. Veeti meni ihan kivasti muutama vipa tuli mutta mitä me niistä kun ei nekään meistä. Olin kattovinani siinä jossain vaiheessa että Veeti olisi ollut tulossä esteestä ohi, mutta korjaskin ja tuli esteen yli eli alkaiskohan sille pikku hiljaa valjeta mistä on kyse... Vauhtia alkaa tulla lisää tuohon agiinkin, kuulemman Veeti aina nykii kun Tuija pitää siitä kiinni ja odottaa että mä pääsen sellaseen optimaaliseen paikkaan ohjauksen kannalta.
Sitten otettiin putkea ja siinä mä rupesin jo jäämään jälkeen ku poika livahti sieltä niin nopeesti että alta pois! Putki meni hienosti. Sitten vielä katottiin mitenkäs nuo kontaktit sujuu ja Tuija opetti uuden tavan opettaa kontaktit ja nyt ruvetaan sitä sitten tekemään.

Olin kattovinani illalla ku tultiin kotiin että Veeti olis klinkannu vasenta etujalkaansa, mutta kun aloin tarkemmin kattomaan ni en huomannu siinä mitään vikaa eikä Veeti osottanu mitään kipu reaktioita ku kokeilin taitella ja painella jalkaa. Myöskään se ei sitä klinkannu enään sen jälkeen... Täytyypi nyt seurailla sitä ja kattoo että jos se jossain vaiheessa viel klinkkaa sitä ni sit mennään heti el:iin.

Jep siin oli taas vähän kuulumisia!


Ei kommentteja: