maanantai 23. heinäkuuta 2007

Netti pimento!

Oon ollu netti pimennossa melkein viikon. Viikko sitten lauantaina huomasin, että jaahas, netti ei toimi. Sitten odottelin muutaman päivän kun ajattelin että se on joku huolto katko kun niitä on ollut aina silloin tällöin. Sitten ku oli neljäs päivä meneillään päätin soittaa ssp:lle että mistähän mahtaa olla kyse. Sieltä sitten nostettiin meijän verkko ylös ja se toimi kokonaiset puoli tuntia. Soitin jälleen ja sitten sanottiin että he laittaa asentajan kattomaan ja kun kysyin, että kuinkahan kauan siinä mahtaa mennä niin ne sano että kyllä se ehkä huomenna tai ylihuomenna tulee. No ei asentajaa kuulunu huomenna tai ylihuomenna ja ajattelin että perjantaina kun meen kotiin kahen jälkeen ja jos ei oo merkkiäkään siitä että asentaja on käyny ni soitan heti takasin sinne! No ei ollu merkkejä ja minäkin tunaroin niin että kello oli jo yli neljä ku tajusin että piti soittaa. Illalla sitten huomasin että aijaa netti toimii jälleen! Silti oli niin kiire viikonloppu että en kerenny ku hiukan lukemaan sähköpostia.
Mutta nyt sitä tekstiä tulee sitten senkin edestä.

Treeneistä sen verran että ollaan käyty kahissa haku reeneissä ja yhissä tottisreeneissä.

Haku reenit oli reilu viikko sitten keskiviikkona Suomusjärvellä. Otettiin kolme äijää sen takia että eka onnistui, toinen ei onnistunut ja kolmas jälleen onnsitui joten lopetin siihen. Otettiin ne äijät samanlailla ku ennenkin.
Toisissa reeneissä oltiin eilen sunnuntaina. Jälleen Suomusjärvellä. Nyt oli neljä äijä ja samalla tavalla ku ennen. Nyt Veetillä oli oikein hinku äijien perään ja kaikki neljä meni tosi hienosti. Millään Veeti ei olis lähteny maalimieheltä eikä koko mettästä. Mirva oli sitä mieltä että pitäis ottaa pressut kehiin mah. nopeesti. Ja varmaan voitas alkaa käyttää muitakin apuja jo.

Tottiksessa oltiin viime perjantaina. Otettiin jälleen samalla tavalla kuin viimeksi eli pelkää leikkimistä. Nyt leikki jo hyvin ja ajattelin ens kerralla ottaa jotain muutakin. Kotona ollaan harjoiteltu yksi viikko luoksetulon loppuasentoa ja sit toinen viikko meni ihan ohi. Ei käyty ku mettäs muutaman kerran ja se oli siinä.

Lauantaina olin MM-karsintoja kattomassa Helsingissä! Oli tosi kiva päivä ja jännä. Selvisi että näissä kives hommissa tuntuisi olevan valoa tunnelin päässä. Nimittäin kasvattaja Kirsi sanoi tuntevansa kaksi kivestä ja myöhemmin kun mentiin Tuijan ja Aneten kanssa kokeilemaan niitä kiveksiä niin minä jopa näin ne molemmat. Ne oli saman kokoiset ja samassa kohassa joten kyllä se ainakin on olemassa. Ne oli vielä tosin johtimissa ja selvästi ylempänä ku pitäis olla, mutta Tuija oli sitä mieltä että ne oli jo sen kokoiset ettei ne enään takasin päin mee ja toivotaan niin!

Tässä tais olla suurimmat jälleen!


Ei kommentteja: