perjantai 27. heinäkuuta 2007

Hakuilua!

Eilen oltiin haku treeneissä. Otettiin neljä äijää pressujen kanssa. Eli eka maalimies lähti juoksemaan mettään pienen matkan päästä keskilinjasta ja pressun kanssa. Päästyään piiloon maalimies laittoi pressun vain jalkojen päälle. Minä lähetin Veetin vasta kun maalimies oli valmis. Veeti pysähtyi puolessa välissä ihmettelemään että mihin se äijä nyt katos mutta jatkoi reippaasti eteenpäin ja löysi maalimiehen. Toinen maalimies meni muuten samalla tavalla paitsi että tällä kertaa pressu oli hartioilla. Jälleen Veeti pysähtyi puoleen väliin ihmettelemään mutta jatkoi silti. Kolmannella oli pressu jo päänkin päällä ja Veetikin käväisi pressun alla =) . Tämä meni niin kuin muutkin. Nyt tuli kauhee muistikatkos että oliko meillä neljättä äijää ollenkaan... Tais meillä olla mutta en kyllä yhtään muista miten se meni... Mulla on varmaan tää nuoruus ajan dementia tai jotain... Tosin dementikot ei kuulemman suostu kylpemään ja mä taas rakastan saunomista ja uimista, joten ehkä mulla vielä on toivoa! Mutta en vieläkään kyllä saa päähäni että mitenkähän se neljäs maalimies meni! Joka tapauksessa Veeti ei ollut moksiskaan pressusta.

Nyt meinataan täst lähin ottaa tuuli harjoituksia. Eli otetaan pelkkää tuuli vainua Veetille, jotta se alkais ettii nenällään eikä silmillään, mitä se nyt tekee. Nyt vaan toivotaan että tuulee seuraavissa treeneissä.

Tänään olis tottis treenit ja kaipa me ollaan sinne menossa. Otetaan varmaan eka sivulle tuloa nannalla ja sit varmaan vähän leikitään. Ei varmaan tuon kummosempaa.


Ei kommentteja: