sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Vähän kaikenlaista!

Veeti on kasvanut ihan hirveesti! Nyt se osaa jo hyppii sohville ja nukkuukin mieluusti koirien omalla sohvalla alakerran toisessa makkarissa. Muille sohville meillä ei saa tulla mutta kaikkea pitää näköjään yrittää =) !

Torstaina oltiin agi reeneissä ja sielä sain taas paljon hyviä neuvoja. Tuijan uusi hauveli Numbe (belbag) oli ekaa kertaa mukana! Vähän pelotti muut koirat mutta muuten tuntui poika olevan tosi reipas!
Ensin näytin Tuijalle miten ollaan harjoteltu kontakteja kotona ja siihen sain neuvon että nannaa täytyy kuljettaa matalalla lähellä maata ja myös antaa palkka ihan kontaktin pinnalta.
Sitten kokeiltiin jälleen putkea ja siinä ei ollut mitään ongelmaa! Bonus toimi jälleen vähän aikaa veturina =) ...
Hyppyäkin kokeiltiin muutaman kerran. Nyt otettiin vähän vauhtia mukaan eli juostiin esteen yli yhdessä jonkun matkan päästä.
Nannan antoon sain vinkin että täytyy Veetin antaa metsästää sitä palkkaa!

Perjantaina oltiin haku reeneissä. Meillä oli kolme ukkoa, jotka haistatteli Veetille nannoja keski linjalla ja juoksi sitten muutaman metrin mettään ja minä päästin Veetin perään. Veeti oli ihan innoissaan! Viimesellä äijällä pidin hiukan kauemmin kiinni ja Veeti katto mua sillai että enkö mä pääsekkään perään =) . Sitten ku lähettiin pois mettästä ni Veeti katto mua taas että joko me lähetään? oliko tää ny tässä?, ja oli hyvin vastahakoinen tulemaan mettästä pois.

Lauantaina mentiin käymään heti töitten jälkeen Piikkiön juhannus kisoissa. Sielä me nähtiin vaikka ketä! Isukki oli sielä ja sen veli, sit siel oli aussie pentu Sakke, Pippa, Svante ja Into, Dante + paljon muita kuten reeni kavereita jne. Otin Veetille paijan mukaan ja sainkin sen leikkimään jo vähän hanakammin. Sen lisäks Veeti leikki vähän muittenkin paijoilla =) . Myös Sakke ja isukki kelpas leikki kavereiks... Oltiin sielä aika lyhyen aikaa. Näin vain yhden maxi 3 kisan ja sitten oltiin vielä hetki, mutta sitten jo lähettiin.

Tänään Veeti pääsi leikkimään Millin kanssa pyhälammelle. Hauskaa tuntui olevan sieläkin ja nyt uni maittaa! Ja taitaa maittaa mullekkin!

Siispä hyvää yötä!


Ei kommentteja: