lauantai 2. kesäkuuta 2007

Jälleen agilitya, tottista ja muuta...

Vielä ei voi sanoa että agiliitoa.. hehee!

Joo eli torstaina oltiin agility reeneissä Tassiksella. Ollaan kotona harjoiteltu ylösmeno- ja alastulokontakteja näin agia varten. Lähinä se oli uusiin ihmisiin tutustumista ja muutamaan koiraankin kun eivät edellisissä reeneissä olleet. Me menimme kepit makupalalla ensin oikealta puolelta ja sitten väärältä puolelta, tosi hienosti meni ei tarvinu paljon houkutella makupalalla. Muutaman makupalan verran otettiin katsekontakti reeniä, sekin meni hyvin. Myös vähän leikittiin kahella pallolla, mutta taisin innostua vähän liikaa ja Veetin mielenkiinto lopahti eli ensikerralla maltillisemmin, ja kun muut alkoivat kantamaan esteitä pois niin me harjoittelimme alastulo- ja ylösmenokontakteja puomilla tosin me ei menty koko estettä vaan harjotelttin siin kontakti alueella, sekin meni hyvin ja taas Veeti jäi "vapaa"-sanan jälkeen siihen kontaktille ja kattoi mua sillai että enkö mä nyt saa makupalaa ku oon täs kontaktilla =). Siinä oikeestaan oli meijän reeni. Reenien jälkeen oltiin vielä parkikksella jonkun aikaa ja siinä Veeti sai hillua Raijan, Jedin ja Mendezin kanssa. Hienosti Veeti osas olla muitten koirien kanssa ja Jedi ja Mendehän on uroksia joten taas tuli hyviä kokemuksia uroksista.

Perjantaina oltiin tottis reeneissä Suomusjärvellä. Ollaan kotona harjoiteltu katsekontaktia, mutta se on niin alkutekijöissään vielä etten uskaltanu ottaa sitä reeneissä. Hiukan yritettiin leikkiä, mutta sielä oli taas muutama uusi ihminen ja ne kiinnosti enemmän. Veeti muuten rakastaa ihmisiä yli kaiken. Hänen mielestä kaikki on niin ihania ihmisiä! Voitas me ihmisetkin ottaa mallia siitä =) !

Tänään oltiin Pyhälamella Wilman kanssa. Sielä oli myös Milli ja Sissi. Veetin ja Sissin leikki oli huomattavasti enemmän leikin näköistä tänään mitä se oli ensimmäisellä kerralla. Olihan sielä muutama nujakkakin kakaroitten kesken, mutta ainakin tulee selvitettyä että kuka on kuka. Wilma toimi poliisina Sissille ettei se kurita Veetiä liikaa ja Milli oli poliisina muuten vaan tasapuolisesti molempia kohtaan.

Tässä oli taas kuulumisia!
Ei kommentteja: