sunnuntai 8. huhtikuuta 2007

Pennuista

Olin sitten perjantaina katsomassa pentuja Kemissä. Oli kyllä oikein mukava reissu vaikka 10 tuntia junassa per suunta ei ollut mitään herkkua! Mistään hinnasta en vaihtais pois! Pennut olivat aivan ihania! Lisäilin niistä kuvia tuonne kuva albumiin. Nimet eivät välttämättä pidä ihan paikkansa mutta päivittelen niitä sitten.
Tosiaan odotan innokkaasti ja mielenkiinnolla yhteistyötä uuden koirani ja kasvattajien kanssa. Nyt oikeen alko jänskättää! Mitähän me saadaan aikaseks? Varmaan kauhee katastrofi =) Tai ainakin pientä hämmennystä... =)

No joo!
Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania pikkuisia :oD Ja toi väri on niin hieno! Pahaenteinen nimi sun tulevalla koikulla, toivottavasti pysyt sen perässä ;o)

Päivät varmaan kuluu tosi hitaasti odottaessa, mut oma aussie on jokaisen odotussekunnin arvoinen :o)

Mette Vainio kirjoitti...

Eikö ookki ihania! Mä tosta nimestä kans sanoin, heti ku kuulin, että toivottavasti nimi enteilee tulevaisuutta ja et se kans sit odottaa mua! =)

Joo tää odotus on ihan kamalaa.. Mut mul on tos yks sellanen juttu mist innostuin ihan sikana ja se on ens viikol joten odotetaan sitä ekana ja sit mun sisko hankkii jämtin reilun viikon päästä joten sitä odotetaan sitten seuraavaksi ja sit onki melkein jo se aika ku se meitin pikkanen tulee!!!! =)