tiistai 17. huhtikuuta 2007

Erimielisyyksiä

Niin siis minun ajatuksenihan oli tehdä uudelle pennulle peti meidän kevyt häkkiin jotta siitä tulisi sellainen mukava ja rauhaisa paikka, MUTTA meidän Velmu-kissamme on jokseekin eri mieltä...


Kaivoin tuon häkin tuossa yksi ilta sitten esiin ja kokosin sen. Ideana oli että mittailen hiukan noita sisämittoja jotta osaan ostaa sinne sellaisen pehmoisen pedin... Jätin häkin sitten illan päätteeksi eteisen lattialle ja luukun auki. Aamulla kun Dani oli lähdössä töihin, se tuli herättää mut ja viittomaan että tuu katto, tuu kattoo. No minä sitten aamu-unisena, silmät ristissä lyllersin hänen perässä eteiseen ja siihen häkin eteen ja kurkistin sisään. Ja kas kukapa se sielä Velmu se sielä kelli ketarat taivasta kohden... Totesin vaan että jaahas kukahan sielä sitten loppujen lopuksi mahtaa nukkua... No en sitten viittiny kuitenkaan ajaa sitä kissaa sieltä pois vaan annoin nukkua ja kyllä se sielä sitten viihtyki iltapäivään saakka! Illalla sitten pistin häkin vaivihkaan kiinni ettei se enään vallota sitä! Ja kyllä se siinä häkin vieressä on välillä käyny kuikuilemassa että josko se olis auki jostain nurkasta, mutta antanu olla sitten ku on huomannu että ei sinne pääse. Voi olla että meillä tuleva koira ja kissa nukkuu samassa pedissä =) Pitääköhän mun ottaa kissakin aina kisoihin mukaan??? =)


Kyllä näitä riittää!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Meilläkin on nyt ihana kori koiruudelle,ihan helsingistä asti tuotu ;) Olis täällä eläinkaupassa maksanu ihan hirveästi! Ikea on hieno kauppa :D Joko jännitys alkaa olla kova?

T.Mari K