lauantai 4. toukokuuta 2013

Jumppaa vai aivojumppaa?

Päästiin tänään Ruun kanssa Tiinan alueelliseen valkkuun Oton ja Katja tilalle. Viimeksi kun oltiin niin kotiläksyksi tuli harjoitella luopumista lelusta. Kerran tai kaksi sitä oltiin otettu, mutta se selkeesti näky että oltiin otettu!

Ensimmäinen harjoitus: Otettiin niinkin yksin kertainen harjoitus kun että Tiina piti Ruusta kiinni, minä kävelin pienen matkan päähän ja sitten meillä oli vielä yksi avustaja, Veera joka käveli meistä molemmista yhtä pitkän matkan päähän. Muodostimme siis kolmion. Sitten minä heitin lelun Veeralle ja tarkoitus oli saada Ruu juoksemaan mun kautta lelulle. Alkuun se oli hirrrrmun vaikeeta, mutta kyllä se sieltä sitten tuli. Ja molemmin puolin tietysti tehtiin ja onnistuttiin.

Toinen harjoitus: Toisessa harjoituksessa oli puomi, jonka alta kulki kaksi putkea suorana poikittain. Tarkoituksena oli laittaa koira toiseen putkeen ja ohjata puomin takaa se siihen viereiseen putkeen. Eli tavallaan leijeröidä. Ensin laitoin Ruun yhteen putkeen ja heitin palkan puomi takaa. Sen jälkeen Tiina meni puomin toiselle puolelle ja palkkasi Ruun toisen putken suulle ja sitten kokeiltiin molempia putkia niin että Tiina heitti onnistuneen suorituksen jälkeen lelun sen putken pään ohi missä minä olin. Tämänkin Ruu hiffasi todella nopeasti ja hienosti haki putkesta putkeen ilman mammaa. :)

 
Kolmas harjoitus: Kolmannessa harjoituksessa oli putki ja kaksi hyppyä.
 


Ensin mentiin esteet 1 ja 2. Sitten mentiin esteet 1-3 ja sen jälkeen vielä esteet 1-4. Hienosti Ruu luopui palkasta kun se oli 3 esteen takana odottamassa ja siitä piti juosta ohi. Ja hienosti hokasi myös takaaleikkauksen putkelle kun mentiin kaikki 4 estettä.

Hienosti tuo pieni kakara noita aivojaan käyttää ja koko ajan ne tuntuu raksuttavan! Hieno kakara! ^_^

Ei kommentteja: