maanantai 29. huhtikuuta 2013

FIILIS!

Taas on vähän unohtunut tämä blogi, mutta jos nyt vaikka aloitettaisiin viime lauantain kisoista Enskan kanssa. Noustiin siis kakkosiin Enskan kanssa maaliskuussa ja nyt ollaan jonkun aikaa kisattu siellä. Tässä välillä oli jo fiiliskin hukassa, mutta nyt uskon löytäneeni sen viime kisoissa!

Meillä oli kolme rataa joista yksi oli hyppäri ja kaksi agiratoja.

1. rata: Ensin kisattiin hyppärillä. Ennen rataa oltiin hyvillä mielin ja radallakin mentiin hyvillä fiiliksillä. Loppu puolella rataa tuli pieni virhe ja takakiertona tarkoitettun hypyn Enska livahti suoraan, joten siitä HYL. Olin ajatellut siihen takakierto-niiston toisen siivekkeen ympäri, mutta myöhästyin siitä. Lisäksi kun viimein sain Enskan menemään hypyn taakse ja pääsin tekemään niiston, niin Enska ei lähtenytkään niistoon mukaan (tai sitten mä en vaan tehnyt sitä oikein) ja hyppäsi saman hypyn takasin päin. No se oli siis menetetty peli, joten jatkoin loppuun.

Note to myself: Pitää harjoitella tuo takaakierto-niisto yhdistelmä. Niin ohjaajan kuin koirankin!

1. radan video

2. rata: Tämä olikin sitten agirata. Tämä meni muuten hyvin, paitsi että taas radan loppuosassa multa hävis kartta ja kompassi... Tai oikeestaan siinä kävi niin, että kun lähetin Enskan yhdelle hypylle jonka takana oli houkutuksena kepit ja josta piti kuitenkin päästä vieressä olevalle hypylle, otin liian kovin kiinni ja Enska tuli hypyn väärälle puolelle ja siinä vaiheessa totesin, että ihan se ja sama, menkööt väärältä puolelta ja loppu rata kompasteltiin miten sattuu, joten siitä ei paljon jäänyt nuoremmille sukupolville kerrottavaa... Fiilistä oli tälläkin kerralla mukana ihan kivasti, ehkä jopa vähän liikaa...

2. radan video

3. rata: Agirata jälleen. Tämä oli aussiemestaruus rata ja se loi vähän lisä painetta. 2. ja 3. radan välissä Dani sanoi mulle, että mä kerään jännitystä vähän liikaa ennen rataa, hengitä hetki syvään ennen rataa äläkä rieku koiran kanssa ja taas Eve sanoi, että teet vain loppuun asti kaikki. Nämä olivat sellaiset asiat jotka sai mun ajatukset loksahtamaan oikeille paikoilleen ja ennen rataa hoinkin pientä mantraa (Asennetta!! Rauhassa loppuun asti!) ja hengitin pari kertaa syvään ja vitsi että oli hyvä fiilis! Se oli just sopiva ja vaikka saatiin vitonen ennen putkea pyörähdyksestä niin tehtiin loppuun asti ja hyvin! Ehkä muutama pitkä kaarros siellä oli, mutta muuten tosi hyvä rata! Olin tosi tyytyväinen. Aavistuksen harmitti se vitonen sillä nollalla oltaisiin sijoituttu toiseksi ja voitetta 2-luokan aussiemestaruus. Nyt oltiin kisassa 4. ja 2. aussiemestaruuksissa. Ei huono sekään! Ja nyt on taas fiilis kohdillaan!

3. radan video

Se oli hieno päivä! En voi olla kuin tyytyväinen. Nyt yritän malttaa etten ilmoita Enskaa liian usein kisoihin, jotta me saatais pidettyä yllä tämä fiilis! Pelkään, että jos kisaan liikaa, kyllästyn ja menetän taas fiiliksen. Seuraaviksi kisoiksi olenkin miettinyt joko Forssan ilta kisoja 17.5., Vihdin kisoja 19.5. tai Lohjan kisoja 25.5.. Tai sanotaan näin, että Lohjan kisoihin mennään varmaan joka tapauksessa, koska sinne meillä on pari lahjakorttia ja siellä on ainakin yksi hyvä tuomari. Toivottavasti hän tuomaroisi 2-luokan... :)

Siinäpä tuo!
Muistakaa kaverit FIILIS! Nähdään! :)


Ei kommentteja: