maanantai 19. lokakuuta 2009

Tämäkin vielä...

Eilen sitten aamupäivällä, ihan rauhassa kotona ollessani, pamahti selkä. Ihan yhtäkkiä tuolta vasemmalta puolelta lapaluun ympäriltä meni niin kovin jumiin, että kaikki liikkuminen teki todella kipeää. Olin kuitenkin päättänyt että treenit menen vetämään ja käyn Pyhälammella siskon tyttöä kattomassa (ja vähän tietysti siskoakin =) ), joten sinnehän lähdin. Itse asiassa taisi olla hyvä että lähdin, koska tuntui että selkä vetristy siinä samalla kun sitä äheltämällä yritti jotenkin liikkua. Nyt se tuntuu jo paljon paremmalta vaikka aamulla kun yritin venytellä niin meinasin saada pa*ka halvauksen kun se sattu niin kovin, mutta pistin vähän Panadolia aamupalaksi poskeen ja johan alkoi pelittämään. Onneksi on noita vahvempia särkylääkkeitä vielä jäljellä joulukuusta niin voi niitä sitten käyttää vähän muihinkin särkyihin (jotain positiivista siitäkin keikasta...).

Koirista sen verran, että Fii on näin kotona rauhoittunut melkoisesti. Muualla en sitten vielä tiedä että osaako se silloin käyttäytyä, mutta olisi tarkoitus aloittaa opettelemaan kävelemään remmissä niin, että se ei siellä agility hallillakaan riuhdo ja sinkoile joka suuntaan. Veeti yrittää selkeästi ottaa jälleen henkistä yliotetta vinkumalla ja muutenkin ujuttamalla itsensä jotenkin jommankumman "liiveihin", mutta yritän aina muistaa että ei sen aloitteesta ja motkotan samalla siitä Danille. Vielä kun meillä kävis vieraita sen verran että päästäis harjoittelemaan niiden vastaanottoa niin olis ihan hyvä.
Olen viime aikoina käynyt koirien kanssa mettässä rämpimässä siinä toivossa että ne oppis käyttämään niitä syviä lihaksia. Eihän se tietysti heti näy, mutta toivossa on hyvä elää. Tarttis alkaa käymään tuolla KisAn kentällä harjottelemassa niitä hyppytekniikka juttuja... Toivotaan ettei vielä vähään aikaan tuu lunta eikä kenttä jäädy.

KisA hakee muuten edelleen talviharjoittelupaikkaa eli jos tiedät jonkun sopivan Muurla-Suomusjärvi-Kisko-Perniö-Karjalohja akselilta niin ilmoitappa heti mulle!

Siinähän noita taas olikin...

Ei kommentteja: