maanantai 7. heinäkuuta 2008

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa!

Enpä oo paljoon kerenny päivittelee täälläkään taas. Tässä on nyt sitten vaikka jos mitä tapahtunut tällä välillä. Veeti on edistynyt huimasti agiltyssä vaikkakin ei sitten juuri muissa lajeissa. Käytiin Danin kanssa Espanjassa vähän sukuloimassa sellasen 20 vuoden jälkeen ja Kiskon Agility ry on alkanut ottamaan tuulta siipiensä alle.

Joo Veeti on edistynyt hiumasti viime aikoina agilityssa ja nyt ei oikeestaan esteistä puutu muuta kuin kontakti esteet. En tiiä onko sillä jokin korkeiden paikkojen kammo vai miksi sinne puomille kiipeeminen on niin vaikeeta ja samoin A:lle. Kepitkään ei suju vielä ihan itsenäisesti mutta vauhti alkaa olee pikku hiljaa niin huimaa etten mie meinaa pysyy enää käsieni ja jalkojeni kanssa perässä. Ohjaus puolella ei myöskään olla juurikaan tehty muita vaikeimpia juttuja kuin valssia mutta nekin varmaan sieltä piekkoin tulee ohjelmaan mukaan.

Espanjassa todellakin käytiin tapaamassa Danin sukulaisia 20 vuoden jälkeen. Dani ei siis tiennyt/muistanut että hänellä olisi muita hengissä olevia sukulaisia Espanjassa kuin isä ja kun etsimme isää saimme kuulla että hän on kuollut,
mutta samalla löysimme muita Danin sukulaisia. Löytyminen tapahtui siis viime elokuussa. Nyt kesäkuun alussa lähdimme sitten tapaamaan näitä sukulaisia ja muutenkin vierailemaan Danin kotikaupunkiin Lloret de Mariin. Sen lisäksi että matkallamme näimme jo tiedossa olleet sukulaiset saimme tietää vielä parista muusta sukulaisesta ja viellä kaiken tämän lisäksi löysimme, ihan vahingossa, Danin vanhoja kavereita, jotka ovat olleet hänen parhaat kaverit silloin pikkupoikana Lloret de Marissa ja joiden äitien kanssa Danin äiti on ollut hyvä kaveri. En ois voinnu uskoo että matka voi onnistua noin hyvin! Olen todella tyytyväinen ja Dani on varmaan onnellisempi kuin koskaan. Tässä muutama kuva sieltä.

Vasemmalta: Jordi (Danin serkku), Dani, Pilar (Danin serkku), Marta (Danin täti ja Jordin ja Pilarin äiti), minä ja Isabel (Jordin vaimo).

Tässä Andres joka oli Danin hyvä kaveri pikkupoikana ja Dani. Eikö ookki onnellinen mies tossa kuvassa?

Ja tässä kaikki kaverit ja kaverien äidit. Kuten varmaan huomaatte siellä äidit ja lapset saattavat viettää aikaa keskenään yhdessä eli siis jos meet kavereitten kanssa kahville äidit saattaa lähtee mukaan eikä se oo heille mikään ongelma, kun taas täällä se olis katastrofi ainakin meijän lasten mielestä... =)
Ylhäältä vasemmalta: nyt en oo ihan varma kirjoitetaanko se Arianna vai Adrianna (Manelin sisko), Pitonia (tästäkään en ole varma miten kirjoitetaan, mutta joka tapauksessa Manelin äiti), Ana (Andresin äiti) ja minä jos joku ei vielä tunistanu =)
Vasemmalta alhaalta: Manel (Danin vanha kaveri), Dani ja Andres.
Tässäkin kuvassa tuo mies on onnensa kukkuloilla!

Kiskon Agility ry on tosiaan saannut vähän tuulta alleen ja mä oon alkanu vetää sielä sunnuntaisin treenejä. Ihan alkeita vaan. Esteitä ei viellä kaikkia ole ja kenttä on aika surkeessa kunnossa, mutta niillä mennään mitä on ja pikkuhiljaa parannellaan kalustoa. Toistaseks sillä kentällä voi treenata kun ei mennä täyttä vauhtia ja rataa, mutta sitten alkaa tulla ongelmia jos sielä meinaa ehjänä pysyä täydessä vauhdissa. Eli jotain täytyy tehdä. Muutama uus jäsen ollaan saatu ja nettisivuja parhaillaa tehdään. Että eiköhän se siitä pikku hiljaa...

Tässä oli varmaan ne suurimmat uutiset. Yritän saada useimmin päiviteltyä...
HYVÄÄ KESÄÄ!

Ei kommentteja: