maanantai 19. toukokuuta 2008

Päivittelyjä

Joopa joo... On vähän jääny tämä blogin päivittely...

Ollaan me kuitenkin jotain tässä välissä tehtykin. Eli agia jonkun verran, hakua vissiin muutaman kerran ja ainakin kerran jälkeä. Agility on alkanut sujumaan suht hyvin. Viime reeneissä kysyin Veetiltä että mitä sä oot tehny mun koiralle ku se meni niin hienosti. Se on kaksissa treeneissä menny tosi hyvin ja molemmat treenit on ollu TSAUlla joten saa nähä kuinka se menee Tassu kalliolla...
Haussa Veeti edelleen hakee paljon silmillä, mutta täytyy ottaa vaan toistoja sillai että maalimies on todellakin piilossa.
Jälki meni todella hyvin verrattuna siihen että ollaan otettu joskus viime kesänä yksi jälki... Pientä pyörimistä alussa mutta sitten ku vähän aikaa sähläs siinä alussa alkoi Veetillä muistua mieleen että mitäs tässä pitikään tehä...

Minusta sen sijaa on tullut kahden pikku tytön kummi! Toinen on siskontyttöni Minttu ja toinen (jonka kummi myös Dani on) on vanhan luokkakaverini tytär Emma.
Minä voitin myös pelkoni ja kävin tänään hammaslääkärissä. Johan siitä on sellainen 8 vuotta aikaa kun viimeksi kävin hampaitani tutkituttamassa... =) Ei siellä kuulemman mitään kauheen pahaa näkyny... Mutta kallista puuhaa se kyllä on! Melkein 80€ ja siinä oli jo kaikki kela korvaukset!
Ei niin paljon hyvää ettei jotain pahaakin (vai onko se toiste päin siinä sanonnassa..). Hautajaisiinkin on jouduttu ja kaikkein vaikeinta niissä oli se että niitä ei olisi kuulunut joutua pitämään vielä. Ne olivat nimittäin Danin sukulaisen hautajaiset, joka ei ollut enempää kuin 38-vuotias. Työtapaturma. Voimia koko perheelle! Elämä voittaa loppujen lopuksi!

Ei kommentteja: