perjantai 7. joulukuuta 2007

Agia viime torstaina ja eilen

Agi 29.11.2007:
Tsaukkilassa jälleen. Tällä kertaa halusin kokeilla sitä suoraa etenemistä niin että esteiden takana oli nannaa.

Eka harjoituksessa oli kolme hyppy estettä. Vietiin Veetin kanssa yhdessä nannat purkkiin esteiden taakse ja mentiin alkuun. Veetiä pidettiin kiinni ja minä menin ensimmäisen esteen taakse ja huusin Veetiä ja annoin hyppy käskyn. Jostain syystä Veeti tuli minun perään kun olin oikealla puolella, mutta vasemmalla puolella ollessani Veeti ei enää tullut perääni. Alkuunsa Veeti oli myös aika pihalla niistä nannoista, kun kuvitteli saavansa ne minulta eikä tajunnut että ne ovatkin siinä maassa purkissa. Äkkiä se sen kuitenkin oppi ja vauhti vain kiihtyi.

Kun kolme hyppy estettä meni ihan ok, otettiin ensimmäinen hyppy pois ja laitettiin tilalle putki. Jälleen Veetiä pidettiin kiinni ja minä menin hiukan pidemmälle. Tämä harjoitus meni hyvin molemmilta puolilta ja vauhti lisääntyi koko ajan. Viimeiseksi otettiin vielä niin että Anette juoksi nannan kanssa edellä ja hyppi kaksi estettä, kun Veeti lähetettiin putkeen.

Nämä kaksi harjoitusta meni niin hienosti että lopetettiin niihin kun oli vielä hauskaa. Veeti vielä hetsaantu jonkun verran kentän reunalla kun Raija otti keinua ja leikki, ja ajattelin että jääpähän ensi kerraksi jotain odotettavaa, siis Veetille.

Käytiin viimeiseksi vielä Aneten, Raijan ja Irman kanssa lenkillä.

Agi eilen:

Oltiin itsenäisyyspäivän kunniaksi treenaamassa Tsaukkilassa. Tällä kertaa Veeti oikein elämöi kentän reunalla. Se huusi ja kilju kun Turo meni radalla. Taitaa poika saada otetta tästä lajista.

Otettiin alkuun samalla tavalla, kun viimeksi. Ihan vaan sen takia jotta meidän ”koutsi” (vaikka rinkihän se oikeasti on…), Jari, näkee miten Veetin vauhti on kasvanut. Yllätyin oikein itsekin kuinka kovaa Veeti meni. Kokeiltiin sitten vielä niin että kolmannen esteen jälkeen tuli putki. Tämä ei onnistunut ihan niin kuin kuviteltiin vaan Veeti meni aina putken ohi kun en kerinnyt näyttämään putkea ja ilmeisesti Veeti ei vielä osaa putki käskyä. Otettiin putkea sitten ihan erikseen pari kertaa ja sitten yhden hypyn takaa ja jätettiin siihen.

Toinen harjoitus oli sitten ihan erilainen kun otettiin kuja keppejä. Otettiin tällä kertaa niin että ensin oli yksi hyppy ja sitten kepit. Otettiin tätä muutamaan otteeseen ja minä aina yritin tehdä jotain erilailla eli juoksin poispäin vaihdoin puolta jne. Lopuksi otettiin vielä niin että kepit tuli eka ja sitten vasta hyppy. Tämä otettiin kerran molemmilta puolilta ja lopetettiin siihen.

Veeti pääsi vielä Turon kanssa leikkimään ja juoksemaan ennen kuin lähdettiin kotiin.

Ensi kerralla haluaisin kokeilla miten Veeti reagoi jos laitan esteen ja putken 90 asteen kulmaan toisiinsa nähden ja putken taakse nanna purkki. Olisi mielenkiintoista nähdä kuunteleeko se minua ollenkaan vai juokseeko se suoraa purkille… Voi tietty olla että kiirehdin liikaa, mutta voihan sitä kokeilla… Vai voiko..?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Kiva että harjoitukset maistuivat mukavalle ja alkaahan sieltä pikkuhiljaa valoa näkyä tunnelin päästä:). Mutta elekee vaikeuttako harkkoja liian nopeasti, ettette tapa intoa sekä jo opittuja asioita :( Ensin eteneminen ja sitten käännökset...ja ennenkaikkea halua tehdä töitä pitää vahvistaa aina vaan! Tsemppiä seuraavaan kertaan!

Mika