lauantai 5. tammikuuta 2013

Ilon kyyneleitä!

Tänään käytiin Helsingissä kirjottamassa nimet paperiin ja Fii siirtyy virallisesti uusille omistajilleen. Tämä on kyllä ollut vaikea tie, mutta nyt se näköjään palkitaan! Mietin pitkään, että luopuisin Fiistä ja podin huonoa omaa tuntoa ja ajattelin, että olen huono koiranomistaja kun en voi pitää tuota koiraa... Olin ihan varma, että ihmiset puhuu selkäni takana, että halusin vaan eroon siitä koirasta ja ties vaikka mitä. Ja niin varmaan puhuukin! Mutta nyt kun katson tilannetta niin tulos on, että Fii on onnellisempi, Veeti on onnellisempi, me ollaan onnellisempia ja uudet omistaja on onnellisia, joten tämähän on enemmän kuin hyvä! Aivan sama mitä mieltä muut on, mutta näin on hyvä ja se on tärkeintä! Joka kerta kun olen käynyt Fiitä katsomassa, lähden sieltä hymy suin ja silmiini kirpoaa kyyneleet, onnen kyyneleet, niin onnellinen olen Fiin puolesta! En voi edes sanoin kuvata kuinka tyytyväinen olen tähän tilanteeseen! Enkä voi koskaan tarpeeksi kiittää Fiin uusia omistajia!

Fii oli ensin menossa Tampereelle eräälle koirankouluttajalle, mutta jostain syystä tämä kouluttaja ilmoitti, ettei voikaan ottaa Fiitä. Ilmoitin nykyisille omistajille, että Fii olisikin vapaa ja sain kuulla heistä enemmän. En todellakaan ollut "vakuuttunut" siitä, että he pärjäisivät Fiin kanssa sillä heillä ei ollut juurikaan kokemusta koirista. Ystävien koiria ovat hoidelleet useamminkin, mutta siihen se oikeestaan jäi. Toinen mistä en ollut ollenkaan varma oli kerrostalo. Olisin voinut kuvitella, että Fii haukkuisi kaikkia ääniä ja eikä pystyisi yhtään rentoutumaan. Olin kuitenkin valmis kokeilemaan. Olin ihan satavarma, että he eivät jaksaisi/kestäisi Fiin yli-innokkutta ja sähellystä ja se tulisi parin viikon päästä takaisin kotiin. Mutta toisin kävi! Fii on hurmannut kaikki ja käyttäytyy kuulemman kuin unelma (paitsi aina välillä lenkillä). Ei hauku yksin ollessaan, eikä vissiin muutenkaan enää. Lenkeillä vielä välillä räkyttää ikävästi, mutta sekään ei kuulemman ole ihan hirveesti haitannut, paitsi niinä pahimpina päivinä. Kuitenkaan eivät ole valmiita luovuttamaan Fiin suhteen.

En voi olla kuin onnellinen, että kaikki meni loppujen lopuksi näin! Onni onnettomuudessa!

No nyt meille on tulossa sitten jo uusi kaveri Veetille, mutta olettaisin, että tämä ei ole ollenkaan niin dominoiva kuin Fii ja voisin hyvinkin kuvitella, että Veeti ja Ruu tulee oikein hyvin toimeen keskenään. Asiaa myös auttaa se, että Ruu tulee pennusta asti meille ja oppii kunnioittamaan Veetiä alusta saakka, koska Veeti on vanhempi.

Jopa kissa tuntuu olevan onnelisempi! Vielä... Odotetaan Ruun saapumista... ;)

Ei kommentteja: