keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pika, pika päivitys

Tervehdys jälleen!

Käyn nyt pikaseen kirjoittamassa kuulumisia kun on niin pirunmoinen kiire koko ajan. Valmistuminen ja pääsykokeisiin lukeminen vie suuremman osan ajastani ja samalla pitäisi noita agsa hommia hoitaa ja omiakin koiria joskus treenata... HUOH! No kesäkuun puolen välin pitäisi helpottaa kun silloin on viimeiset pääsykokeet ja sitten juhannuksen jälkee helpottaa noi agsa hommat kun saadaan TSAUn juhannuskisat alta pois. Kiitos vain Susannalle kun paikkasit juhannuskisojen mainostamisen... =). On se mielessä ollut jo pitkään, mutta kun ei tiedä missä välissä senkin ois revennyt tekemään...

Tosiaan viime keskiviikkona käytiin Veetin kanssa silmät ja polvet tarkastamassa, terveet oli molemmat, ja sitten mentiin kuvauksiin heti perään (kuvattiin lonkat, kyynärät ja selkä) ja sielläkin näytti kaikki olevan suht kunnossa, et ainut asia mitä sanottiin niin että lonkat ei ainakaa C:tä huonommat oo eli jäämme odottamaan Kennelliiton lausuntoa. Sitten jäin miettimään sellasia asioita kun että kumpaa uskoa: eläinlääkäriä vai Kennelliittoa, että kummat ne sitten ihan oikeesti on..? Niin ja sitten olen saannut sellaisen käsityksen että vaikka lonkat oliskin vähän huonommat kuin A:t niin sen ei vissiin pitäis kauheesti vaikuttaa tuohon agsaamiseen vai olenko ymmärtänyt ihan väärin? Mietin vaan että mikä se virallinen lausunto tuleekin sitten olemaan niin miten se vaikuttaa meidän harrastamiseen...

Niin ja sitten seuraava murhe on se että me Veetin kanssa joudutaa jälleen kerran vaihtamaan treeniryhmää. Tällä kertaa kouluttaja lopettaa kahden porukan vetämisen ja keskittyy vain toiseen porukkaan. Ja mikä tässä on kaikkein ärsyttävintä, viimeset treenit oli perjantaina (tosin kouluttaja ei viitsinyt ilmestyä paikalle eikä myöskään ilmoittaa asiasta) eikä meillä vielä ole uutta treeniryhmää, paitsi se mun entinen ryhmä, mihin muuten menisinkin ihan mielelläni, mutta kun se aika on edelleen mulle täysin mahdoton... Eli pääsisin nukkumaan ehkä siinä puolen yön aikaa jos niissä treeneissä lähen käymään... Täytyneen yrittää treenailla KisA:n kentällä ja esteillä edes jonkun verran... Tosin yksin treenaamisesta ei oikein meinaa koskaan tulla mitään...

Mutta siis joo... Tuossa oli nyt ne tärkeimmät kuulumiset...

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Huonot lonkat ei niinkään agilointia haittaa (etenkään kevytrakenteisella koiralla) kunhan lihaksisto pidetään kunnossa. Aussieissa on ainakin pari AVAakin joilla on C-lonkat.

Plus KoiraNetistä löytyi jo ihan pikavilkaisullakin mm. AVA bordercollie D/D-lonkilla. Ja tuskin on tuokaan mikään ainutkertainen tapaus.

Enemmän ongelmia tulee jos on paskat kyynärät - ne kun harvoin tykkäävät kovin hyvää A:n alastuloista ym. tärähdyksistä, joissa etupää joutuu koville.

Mitä tulee lonkkalausuntoihin, niin lekurit voi usein olla "ylivarovaisia" arvioissaan eli uskoisin koirasi lonkkien voivan olla mitä vain A-C välillä tuon "eivät ainakaan C:tä huonommat ole" lausunnon perusteella. Tietty lekuria tuntematta ja kuvia näkemättä on paha sanoa onko näin.

Ja utelias kun olen, niin voisitko kertoa lisää tuosta Pheonixistä? Etenkin virallinen nimi kiinnostaa.

Mette Vainio kirjoitti...

Kiitos lonkka valaistuksesta!

Pheonixsistä voin kirjoittaa enemmän myöhemmin nyt en kerkeä ja todennäköisesti kirjoita seuraavan kerran 16.6. jälkeen kun on kaikki pääsykokeet ohi. Joka tapauksessa Pheonixin virallinen nimi on Roses an Dreams Hit the puck.

Terkuin,
Mette

Terhi kirjoitti...

Enköhän mä kestä siihen asti ootella :) Onnea ja tietämystä pääsykokeisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin sehän miun on pitäny kysyä, että missä noi Veetin lonkka ja kyynärtulokset viipyvät? Kun polvet yms. on jo tullu aikoja sitten nettiin?

T.Mari ja Wallu

Mette Vainio kirjoitti...

Joo no on tuo rahapolitiikka ollut vähän heikon puoleista viime aikoina enkä oo vielä maksanu sitä kennelliiton maksua minkä jälkeen ne lähettää ne viralliset lausunnot... Kyllä mä sen jossain vaiheessa maksan... =)