tiistai 11. maaliskuuta 2008

Vähän on jääny....

Vähän on jäänyt nää päivittelyt, mutta ei tässä mitään erikoista ole tapahtunut. Agi treenit on jäänyt aika vähälle kun jos en ole ollut kipee niin treenit on peruttu.

Tokoilua ollaa edelleen harrastettu kotosalla ja nyt ollaan sivulle tulossa siinä vaiheessa että nimeän sitä parhaillaan. Maahan menoa yritän vielä saada nopeammaksi, voisin oikeastaan tänään kokeilla vielä yhtä keinoa saada sen nopeammaksi ja sit jos se ei onnistu niin siirryn vaan suosiolla siihen paikallaan oloon ja kysyn viisaimmilta apua... Päätin nyt että minulla on yksi sana sivulle tuloon ja seuraamiseen.

Sunnuntaina Veeti oli mun mukana TSAUn kisoissa ja se teki varmaan ihan hyvää, kun ei oo poika käyny pitkään aikaan missään isoissa tapahtumissa. Otettiin sieläkin vähän leikkimistä ja putkea. Se meni oikein hienosti vaikka olikin melua, ihmisiä ja kilpailevia koirakkoja meni vieressä. Eilen kokeilin pitkästä aikaa kotona tuota samaa mutta hypyllä ja se meni myös hyvin, itse asiassa paljon paremmin kuin osasin odottaa. Ehkä me sittenkin päästään vielä ihan kunnon radalle! =)

Ei kommentteja: