tiistai 23. tammikuuta 2007

Testauksessa aussie

Saatiin sitten pariks viikkoo tollanen aussie poika Freddy hoitoon... Oon ollu ihan tohkeissani siitä koirasta ja olen jo ihan myyty vaikka Freddy saapui meille vasta eilen, maanantaina, illalla. Kyllä se niin kiva poika on ja taitaa tuo isäntäkin olla jonkin verran ihastunut tuohon koiraan vaikka kovin oli sitä vastaan =) ... Wilman kanssa ovat tulleet suht hyvin toimeen mitä nyt pientä komentelua Wilmalta... Velmu taas sen sijaan on pistänyt Freddya aisoihin murisemalla, sähisemällä ja aina välillä muistuttamalla Freddylle että hänen turkkiin ei ole koskemista!
Tuo Velmu on siitä jännä kisu, että se ei lähde Freddya karkuun vaan nostaa selän kyyryyn ja karvat pystyyn ja pitää kamalan mekkalan! Kyllä Freddy sitä aika hyvin kunnioittaa vaikka aina välillä on kokeilut että josko tosta sais mukavan räsynuken... Vielä Velmu ei uskalla ihan noin vaan liikkua kotona, mutta edistystä huomaa koko ajan.

No täytyy nyt kattella kuinka tämä meidän yhteiselomme tästä jatkuu tämän parin viikon ajan ja heti kun tulee sellanen sopiva hetki niin täytyy tuon Freddyn kanssa kokeilla vähän tokoa ja muutama pieni hyppy että kuinka se toimii ja vähän teettellä sille jotain tekemisiä.

Ei kommentteja: